ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάκαρης για τα 49 στρέμματα στη Δυτική παραλία: Δικαιώθηκαν οι διεκδικήσεις μας

Την ικανοποίησή του για τη θετική έκβαση που είχε το θέμα των 49 στρεμμάτων της Δυτικής Παραλίας με την παραχώρησή τους στο Δήμο Καλαμάτας εξέφρασε ο επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαμάτας, Μανώλης Μάκαρης. Το συγκεκριμένο ζήτημα είχε τεθεί ως πρώτη προτεραιότητα από την παράταξη “Ανοιχτός Δήμος- Ενεργοί Πολίτες”, και ο ίδιος θεωρεί ότι δικαιώθηκαν οι προσπάθειές τους και δεν εκποιήθηκε η συγκεκριμένη έκταση. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα ακόλουθα:

Ιδιαίτερα θετική κρίνουμε την εξαγγελία του υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτη Κουρουμπλή για την παραχώρηση στο δήμο Καλαμάτας των 49 στρεμμάτων στη Δυτική Παραλία.
Αυτή η έκταση μπορεί να αξιοποιηθεί προς όφελος της πόλης και να δημιουργηθεί ένα υπερτοπικό πάρκο αναψυχής για αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες.
Μεγάλη είναι η ικανοποίηση για τη δημοτική μας παράταξη, η οποία είχε θέσει ως πρώτη προτεραιότητα την συγκεκριμένη διεκδίκηση ακόμα και όταν διαφαινόταν η εκχώρησή της στο ΤΑΙΠΕΔ.
Θεωρούμε ότι δικαιώθηκε η προσπάθεια και η δική μας αλλά και όλων όσων συλλογικά διεκδικήσαμε και αποτρέψαμε την εκποίηση της συγκεκριμένης δημόσιας έκτασης η οποία έχει ζωτική σημασία για την πόλη μας”.

Μάκαρης για τα 49 στρέμματα στη Δυτική παραλία: Δικαιώθηκαν οι διεκδικήσεις μας
To Top