ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μάκαρης: 12 μέρες από την τροπολογία για τα τραπεζοκαθίσματα και η Δημοτική Αρχή ακόμα να ενημερώσει τους καταστηματάρχες

Ο δημόσιος χώρος στην μετά-κορονοϊό εποχή -παρέμβαση Μανώλη Μάκαρη στην συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

“Είναι θετικό το γεγονός ότι η δημοτική αρχή Καλαμάτας υπαναχωρεί και εξετάζει θετικά την πρότασή μας για δοκιμαστική πεζοδρόμηση της Ναυαρίνου αλλά και την πρόταση πεζοδρόμησης άλλων πολυσύχναστων οδών (πχ στο ιστορικό κέντρο). Θεωρούμε σκόπιμο το συγκεκριμένο θέμα να συζητηθεί σε διαπαραταξιακό επίπεδο πριν το θέμα αυτό έλθει για ψήφιση στην επιτροπή ποιότητας ζωής. Είναι σημαντικό μείζονες παρεμβάσεις που έχουν σχέση με την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου να συζητούνται με την μέγιστη δυνατή συναίνεση.

Έχουν περάσει ήδη 12 μέρες από την στιγμή που κατατέθηκε η τροπολογία «ρυθμίσεις για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων σε κοινόχρηστους χώρους από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος» και ακόμα οι καταστηματάρχες δεν έχουν λάβει στο σύνολό τους επαρκή ενημέρωση από τον δήμο Καλαμάτας για τα όρια ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων.

Καλείται η δημοτική αρχή Καλαμάτας να δώσει σαφείς οδηγίες προς όλους τους καταστηματάρχες για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων σύμφωνα με την τροπολογία με σεβασμό πάντα στον δημόσιο χώρο”.

Μάκαρης: 12 μέρες από την τροπολογία για τα τραπεζοκαθίσματα και η Δημοτική Αρχή ακόμα να ενημερώσει τους καταστηματάρχες
To Top