Μουσική

Μαγική μουσική βραδιά με τη Μαλού στο Μέγαρο!

H συναυλία ήταν ένα αφιέρωμα στο ελληνικό ροκ & ποπ τραγούδι Εξαιρετική εμφάνιση από την Καλαματιανή καλλιτέχνιδα!

Συνεχίστηκαν σήμερα Τρίτη 27 Ιουλίου οι «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» στον κήπο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, που φιλοξένησαν την δική μας Μαλού (Μαρία Κυριακοπούλου), με ένα πλούσιο πρόγραμμα με επιλεγμένα τραγούδια το ελληνικό ροκ, ποπ, λαϊκό ρεπερτόριο μέχρι μουσικές από τη Λατινική Αμερική.

Η Μαλoύ ήταν σε εξαιρετική βραδιά και απέδωσε περίφημα όλο το ρεπορτόριο που επέλεξε να ξεδιπλώσει το ταλέντο της, χαρίζοντας σχεδόν δυο ώρες διασκέδασης και ψυχαγωγίας στους τυχερούς θεατές που κατάφεραν και εξασφάλισαν θέση αλλά και σε πολλούς όρθιους έξω από το Μέγαρο!

Μόνο καλά λόγια έχουμε για το όλο στήσιμο της εκδήλωσης τόσο από ήχο αλλά και φωτισμό, που συνετέλεσαν στην όμορφη καλοκαιρινή βραδιά!

Η Μαλού ξεκίνησε με δικά της τραγούδια και στη συνέχεια ερμήνευσε γνωστά κι αγαπημένα τραγούδια, ξεσηκώνοντας τους θεατές, έχοντας μαζί της στη σκηνή και πέντε σπουδαίους μουσικούς!

Χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος της πόλης Θανάσης Βασιλόπουλος κι ο Πρόεδρος της ΦΑΡΙΣ Παντελής Δρούγας που γιόρτασε την ονομαστική του εορτή με μια από τις πιο πετυχημένες συναυλίες! Ανάμεσα στους θεατές ήταν κι ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Σοφρωνάς κι ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτης Λύρας.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΩΤΟΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ
https://www.facebook.com/media/set?vanity=messinialive&set=a.1234366217007434

To Top