Μουσική

“Μάγεψε” το κοινό του ο Μίλτος Πασχαλίδης!

ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!

Είχε καιρό να τραγουδήσει ο Μίλτος Πασχαλίδης στη πόλη που γεννήθηκε και το φανατικό του κοινό τον αγκάλιασε χτες βράδυ, σε μια μοναδική βραδιά γεμάτη μελωδίες και συναίσθημα!
“Mάγεψε” το κοινό της Καλαμάτας ο δικός μας Μίλτος και μιλάμε για περισσότερα από 800 άτομα να τραγουδάνε στο κατάμεστο Κάστρο, που δεν τους απέτρεψε η καταιγίδα που προηγήθηκε δυο ώρες πριν την συναυλία και έκανε “πισίνα” την σκηνή!

Ο τραγουδιστής, τραγουδοποιός αλλά και συγγραφέας Μίλτος Πασχαλίδης είναι γνωστός για την αυθεντική, γεμάτη συναίσθημα, σκηνική του παρουσία και την αμφίδρομη σύνδεσή του με τον κόσμο, και χτες δέθηκε ακόμα περισσότερο με το κοινό!

Και είχε τους λόγους του, αφού στα σκαλιά βρέθηκαν δικοί του άνθρωποι και τον χειροκρότησαν! Ο πατέρας του, η 11χρονη κόρη του Ευγενία και φίλοι καρδιακοί από παλιά!


Kαι τις στροφές του έριξε!

Τρεις σχεδόν ώρες ήταν η πιο “γεμάτη” συναυλία του καλοκαιριού, που περιλάμβανε μπαλάντες, ροκ ενέργεια, παραδοσιακά κομμάτια, χιούμορ, τραγούδια «σταθμούς» αλλά και τις νέες του επιτυχίες αλλά και απρόβλεπτες επιλογές! Μέχρι και “Καλαματιανό”!

Από νωρίς γέμισε το Αμφιθέατρο!

Βασικό μουσικό μενού ήταν το πιο πρόσφατο άλμπουμ του καλλιτέχνη – το ενδέκατο κατά σειρά – “Περσείδες”, ένας δίσκος που ετοιμάστηκε σε χρόνο ρεκόρ, μέσα σε 13 ημέρες και κάποια κομμάτια γράφτηκαν εδώ στην Καλαμάτα!

Σύμπραξη με την Δημοτική Φιλαρμονική σε τραγούδια του Λεοντή

Στο τέλος της συναυλίας αφού δεχόταν δεκάδες θαυμαστές και θαυμάστριες για τα συγχαρητήρια τους και τις καθιερωμένες πια “σέλφι”, αιφνιδιάστηκε και ανταποκρίθηκε θετικά σε ένα κάλεσμα! Να τραγουδήσει μαζί με τη Δημοτική Φιλαρμονική του Δήμου Καλαμάτας στο πλαίσιο του εορτασμού για την 23η Μαρτίου του 2019, τραγούδια του Χρήστου Λεοντή που έχουν γραφεί πάνω στο πλαίσιο της εθνικής επετείου.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης συγκινήθηκε με την πρόταση και έμεινε να κλειστούν τα τυπικά της υπόθεσης και οι απαραίτητες πρόβες!

Ο Μίλτος περνάει καλά στην Καλαμάτα, ακόμα καλύτερα οι φανατικοί ακόλουθοί του!

“Μάγεψε” το κοινό του ο Μίλτος Πασχαλίδης!
To Top