Επί Σκηνής

Μ.Ε.Θ.: Εντατικές πρόβες για τη “Λωξάντρα”

ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Συνεχίζονται εντατικά οι πρόβες από τους 35 ηθοποιούς του Μεσσηνιακου Ερασιτεχνικού Θεάτρου (ΜΕΘ) που θα ανεβάσουν από τις 6 μέχρι και τις 9 Ιουλίου στο Αμφιθέατρο του Κάστρου της Καλαμάτας, την παράσταση “Λωξάντρα” σε σκηνοθεσία του Περικλή Αλμπάνη.
Aυτό το σπουδαίο έργο επέλεξε το ΜΕΘ για να γιορτάσει τα 40 χρόνια δραστηριοποίησής του.

Πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία και υπάρχει ένας οργασμός δημιουργικότητας αφού κατασκευάζονται ταυτόχρονα τα σκηνικά και γίνονται πολύωρες πρόβες στο θέατρο του Πολυκλαδικού, το οποίο λόγω και των καιρικών συνθηκών, στην κυριολεξία “βράζει”…

Παρόλα αυτά οι άνθρωποι του Μ.Ε.Θ. και οι ηθοποιοί δεν χάνουν το κέφι και την όρεξη τους και έχουν ετοιμάσει μία εξαιρετική παράσταση η οποία θα έχει ζωντανή μουσική και παράσταση Καραγκιόζη μέσα στο έργο!
Μιλάμε για μια υπερπαραγωγή.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΦΑΓΗΤΑ

Μέσα στο κλίμα της “Λωξάντρας” το ΜΕΘ σε συνεργασία με το Σύλλογο “Μικρασιάτες Καλαμάτας” θα πραγματοποιήσει εκδήλωση αφιερωμένη στην Κωνσταντινούπολη και τα εξαίσια φαγητά της την Δευτέρα 3 Ιουλίου στις 8 το βράδυ στο μεγάλο Συντριβάνι στα παλιά “ψαράκια” στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας.
Εκεί οι κυρίες του συλλόγου θα προσφέρουν μοναδικές λιχουδιές της Πόλης με πολλές νοσταλγικές εκπλήξεις σε ένα πρωτότυπο promo της παράστασης που θα καταπλήξει!

Στιγμιότυπα από την σημερινή πρόβα

To Top