Επί Σκηνής

Μ.Ε.Θ. : Η “Αντιγόνη” στο Κάστρο, 4 με 7 Ιουλίου

ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ Μ.Ε.Θ. ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΙΝΗΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!
Συνέντευξη τύπου παραχώρησαν σήμερα στην έδρα του Μεσσηνιακού Ερασιτεχνικού Θεάτρου ο Πρόεδρος Γιώργος Παντελόπουλος αλλά και οι συντελεστές της μεγάλης θεατρικής παράστασης που προετοιμάζει εδώ και μήνες ο θίασος των ερασιτεχνών ηθοποιών και θα παρουσιαστεί από το ΜΕΘ στο αμφιθέατρο του κάστρου της Καλαμάτας.

Για τέσσερις παραστάσεις από τις 4 μέχρι και τις 7 Ιουλίου ανεβαίνει η “Αντιγόνη” του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία του Περικλή Αλμπάνη.

Μία παραγωγή που έχουν ετοιμάσει με μεγάλη όρεξη και σεβασμό στο εξαιρετικά μεταφρασμένο αρχαίο κείμενο οι ηθοποιοί του ΜΕΘ, κάτω από τις οδηγίες του Περικλή Αλμπάνη, θέλοντας να επαναλάβουν τον θρίαμβο της “Λωξάντρας” που ήταν η περσινή επετειακή παράσταση των 40 χρόνων δραστηριοποίησης του ΜΕΘ.

Η “Αντιγόνη” συνδυάζεται φέτος και με τα καλά νέα που υπάρχουν για την διαφαινόμενη λύση στο πρόβλημα της προσβασιμότητας στο Κάστρο χάρη στη δυναμική της ψυχικής ένωσης όλων των καλαματιανών, φυσικών προσώπων, φορέων, συλλόγων και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης με μπροστάρη το Μ.Ε.Θ..
Ο Πρόεδρος του ΜΕΘ ρωτήθηκε αν η παράσταση θα ανέβει και σε άλλους δήμους της Μεσσηνίας και απάντησε προβληματισμένος λέγοντας ότι “άλλη παραγωγή, αυτή του ΔΗΠΕΘΕΚ και “το τάβλι”, εξάντλησε τους πόρους των δήμων και μάλλον δεν θα μας επιτρέψει να την παρουσιάσουμε στον κόσμο πέρα από την Καλαμάτα”…

Χορηγός επικοινωνίας Messinialive.gr

To Top