ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος: Στόχος μας να γίνουμε Αξιωματική αντιπολίτευση κι όχι δεκανίκι της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΤΗΝ 5η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΙΝΑΛ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 212.000 ΨΗΦΟΥΣ ΛΟΒΕΡΔΟΣ: “ΑΝ ΕΚΛΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ”

Mε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ της Μεσσηνίας και ομιλία στην αίθουσα “Αλ.Κουμουνδούρος” σε φίλους και μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής 31 Οκτωβρίου η διήμερη περιοδεία του υποψήφιου Προέδρου του κόμματος Ανδρέα Λοβέρδου σε Λακωνία και Μεσσηνία.

Ένα κόμμα 8,5% είναι μικρό, εμείς θα υπερδιπλασιάσουμε τη δύναμη της παράταξης, πάμε να γίνουμε Αξιωματική Αντιπολίτευση

Αρκετές φορές ο κ.Λοβέρδος έκανε ιδιαίτερες και συναισθηματικά φορτισμένες αναφορές στην εκλιπούσα Πρόεδρο Φώφη Γεννηματά, ενώ μετά από πρότασή του, τιμήθηκε η μνήμη της με την τήρηση ενός λεπτού σιγής.

Ανοικτά και ξεκάθαρα υπέρ της υποηφιότητα Λοβέρδου, τάχθηκε η Βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, ενώ χαιρετισμό και καλωσόρισμα του υποψηφίου Προέδρου έκανε ο Γραμματέας της τοπικής οργάνωσης Δημήτρης Ανδριανόπουλος, ο οποίος ζήτησε να περάσει το Κίνημα στην επόμενη εποχή με μια διαδικασία ενότητας. Την υποστήριξη Λοβέρδου εξέφρασε και το μέλος του κόμματος, δικηγόρος Διονύσης Αλευράς.

“Αν δεν μεγαλώσει το κόμμα, στις δεύτερες εκλογές θα δώσουμε αγώνα επιβίωσης”

Η συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Ανδρέας Λοβέρδος στα ΜΜΕ

Εκδοχή συντηρητικής συγκυβέρνησης δεν τίθεται από κανέναν. Τίθεται όμως από ορισμένους σενάριο συγκυβέρνησης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Εάν εκλεγώ αυτό δεν πρόκειται να συμβεί

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΩΝ ΦΩΟΤΩΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ κ.ΛΟΒΕΡΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=messinialive&set=a.1297938947316827

To Top