ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Λογιστές – Φοροτεχνικοί Μεσσηνίας: “Αντιμετωπίζουμε πρόβλημα επιβίωσης”

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΕΒΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μέλη της ένωσης λογιστών φοροτεχνικών ελεύθερων επαγγελματιών Μεσσηνίας με την συμπαράσταση της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ & ΕΜΠΟΡΩΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, έξω από το κτίριο της εφορίας στην Καλαμάτα σήμερα το πρωί.

Τα αιτήματα της Ένωσης λογιστών είναι η άμεση ένταξη των επαγγελματιών σε αφορολόγητο όριο εισοδήματος, η κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, ο τερματισμός των πλειστηριασμών και των κατασχέσεων επαγγελματικού εξοπλισμού πρώτης κατοικίας και τραπεζικών λογαριασμών. Διεκδικούν να μην γίνει καμία επιπλέον μείωση αλλά ανάκτηση των απωλειών των τελευταίων ετών σε συντάξεις, παροχές υγείας και πρόνοιας και στα επιδόματα και να ισχύσει υγειονομική περίθαλψη και πρόνοια για όλους, με ενίσχυση του δημόσιου και δωρεάν συστήματος υγείας και πρόνοιας, μέσω της αύξησης των δαπανών από τον Κρατικό προϋπολογισμό.

O Κώστας Πετρόπουλος

Ο πρόεδρος της ένωσης Κώστας Πετρόπουλος αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά στα γραφεία τους λογιστές τονίζοντας την δυσκολία επιβίωσης των πελατών.
Στην παράσταση διαμαρτυρίας συμπαραστάθηκε και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Θανάσης Βασιλόπουλος.

Ο Θανάσης Βασιλόπουλος

To Top