Αθλητισμός

LIVE BASKET 3Χ3 Eλλαδα – Φινλανδία

Η Εθνική Εφήβων θα αναμετρηθεί σήμερα με τη Φινλανδία -μην σας ξεγελά το όνομα, 20 έχασε στην πρεμιέρα η Λιθουανία- και ο Αλφρέδος Πιλάβιος, ένας από τους παίκτες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην άνετη πρώτη νίκη της ελληνικής ομάδας μίλησε για το 81-67 επί της Σλοβενίας στην πρεμιέρα και την σημερινή αναμέτρηση.

«Υπήρχε σίγουρα άγχος για την πρεμιέρα», ομολογεί ο Πιλάβιος αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τη Σλοβενία για να προσθέσει: «Οφείλω να παραδεχθώ πως δεν περιμέναμε πως θα εξελισσόταν σε τόσο εύκολη υπόθεση η νίκη».

Το ρόλο της σε αυτό έπαιξε η ετοιμότητα όλων μπαίνοντας στο παρκέ: «Εμφανιστήκαμε έτοιμοι. Από την αρχή. Γι’ αυτό πιστεύω πως πήραμε το θετικό αποτέλεσμα με αυτόν τον τρόπο».

Η ετοιμότητα είναι ζητούμενο και σήμερα. Η Φινλανδία μπορεί να μην θεωρείται από τις παραδοσιακές δυνάμεις του μπάσκετ, αλλά μία τέτοια κατατρόπωσε στο δικό της πρώτο τζάμπολ στη διοργάνωση: Τη Λιθουανία. «Το σημερινό παιχνίδι θα είναι μια τελείως διαφορετική υπόθεση», αναγνωρίζει ο φόργουορντ της ελληνικής ομάδας: «Οι Φινλανδοί έχουν μια πολύ καλή ομάδα. Για εμάς η συνταγή δεν αλλάζει στα βασικά της συστατικά: Θα πρέπει να φανούμε το ίδιο έτοιμοι και συγκεντρωμένοι από την αρχή και σήμερα, αν θέλουμε να φτάσουμε στη δεύτερη νίκη μας στη διοργάνωση”.

To Top