ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ληστεία με θύμα 72χρονο επαγγελματία στη Φοινικούντα-Αναζητούνται οι δράστες

ΜΠΟΥΚΑΡΑΝ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚETAI ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΑΝΩ- ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΑΝ

Θύμα ληστείας έπεσε τα ξημερώματα της Πέμπτης ένας 72χρονος επαγγελματίας στη Φοινικούντα. Άγνωστοι μπήκαν στο μαγαζί του τα ξημερώματα της Πέμπτης γύρω στις 3. Το μαγαζί του 72χρονου συνδέεται εσωτερικά με το σπίτι του, που βρίσκεται στον πρώτο όροφο του οικήματος, και έτσι οι δύο άγνωστοι δράστες ανέβηκαν στο σπίτι του 72χρονου που ζει μόνος του, και εκείνη την ώρα κοιμόταν.
Με τη χρήση σωματικής βίας τον ακινητοποίησαν, και του άρπαξαν χρήματα, γύρω στα 500 ευρώ, αλλά και το κυνηγετικό του όπλο. Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Ο 72χρονος σοκαρισμένος και χτυπημένος ειδοποίησε την Αστυνομία, και αμέσως διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Καλαμάτας με τραύματα στο γόνατο και στο κεφάλι. Μάλιστα, χρειάστηκε να γίνουν κάποια ράμματα. Η Αστυνομία με βάση τη μαρτυρία του 72χρονου έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη των άγνωστων δραστών, που πλέον οπλοφορούν. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία:

“Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ληστείας, η οποία έγινε σήμερα (18.10.2018) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας, όταν άγνωστοι δράστες, διέρρηξαν κατάστημα ημεδαπού και με τη χρήση σωματικής βίας τον ακινητοποίησαν και αφαίρεσαν κυνηγετικό όπλο και χρήματα, ενώ στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου-Νέστορος

Ληστεία με θύμα 72χρονο επαγγελματία στη Φοινικούντα-Αναζητούνται οι δράστες
To Top