Χορός

Η Λίντα Καπετανέα ένα από τα 12 πρόσωπα αφιερώματος της Vogue

Στο Vogue Greece η καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας: "Στοχεύουμε στο διάλογο του χορού με όλες τις τέχνες"

Αφιέρωμα στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου από τη Vogue Greece

Η καλλιτεχνική διευθύντρια του KDF, Λίντα Καπετανέα, ήταν ένα από τα 12 πρόσωπα του αφιερώματος της Vogue Greece στο Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Μίλησε για την επερχόμενη παράσταση των Fighting Monkey / RootlessRoot, "Σιωπή", η οποία θα παρουσιαστεί στο Φεστιβάλ Αθηνών, μίλησε όμως και για το KDF:


«Στο Φεστιβάλ Καλαμάτας μοιραζόμαστε ιστορίες και εμπειρίες. Τα έργα που ζωντανεύουν μέσα από τα σώματα στη σκηνή μάς ευαισθητοποιούν, μάς εμπνέουν, μάς κάνουν να ονειρευόμαστε. Την ίδια στιγμή ζητάμε από το κοινό να είναι παρόν με τις αισθήσεις του και να διαμορφώσει κι αυτό με τη σειρά του αυτή την αμφίδρομη εμπειρία. Επιπλέον στοχεύουμε στο διάλογο του χορού με όλες τις τέχνες. Αυτός είναι ένας οριζόντιος στόχος του Φεστιβάλ και γι’ αυτό προσπαθώ να καλώ ανθρώπους που θεωρώ ότι έχουν να μοιραστούν σημαντικά πράγματα από διάφορα πεδία της τέχνης».
📷 Panos Davios

Η Λίντα Καπετανέα ένα από τα 12 πρόσωπα αφιερώματος της Vogue
To Top