ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιμάνι Καλαμάτας: Δυνατότητα επέκτασης του χώρου των τραπεζοκαθισμάτων χωρίς επιβάρυνση για τους επαγγελματίες

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν αίτηση με το τοπογραφικό

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Αίτηση για παραχώρηση πρόσθετου χώρου χωρίς αντάλλαγμα για το 2022
ΣΧΕΤ: Το άρθρο 130 του Ν. 4964/30-7-2022 ΦΕΚ Α΄ 150.

Η Υπηρεσία μας, αντιλαμβανόμενη την κρίσιμη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην χερσαία ζώνη λιμένα Καλαμάτας και ιδιαιτέρως στα ΚΥΕ, από τον Μάρτιο του 2022, προχώρησε σε αλλεπάλληλες οχλήσεις, τηλεφωνικές και γραπτές, προς το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, προκειμένου να εκδώσουν σχετική νομοθετική ρύθμιση, που αφορά στην δυνατότητα επέκτασης του παραχωρούμενου χώρου, χωρίς αντάλλαγμα.

Το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής, ανταποκρινόμενο στις πιέσεις, εξέδωσε το Ν. 4964/30-7-2022 ΦΕΚ Α΄ 150, άρθρο 130, σύμφωνα με το οποίο, δίνεται η δυνατότητα στους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος (ΚΥΕ), να αιτηθούν την επέκταση του χώρου που τους έχει παραχωρηθεί, χωρίς αντάλλαγμα και μέχρι 31/10/2022, για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και ομπρελών σκίασης, για λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό COVID -19.
Ως εκ τούτου, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν αίτηση με τοπογραφικό, για την επέκταση του χώρου που επιθυμούν, προκειμένου το ΔΣ να προχωρήσει στην λήψη αποφάσεων.

Λιμάνι Καλαμάτας: Δυνατότητα επέκτασης του χώρου των τραπεζοκαθισμάτων χωρίς επιβάρυνση για τους επαγγελματίες
To Top