ΚΟΙΝΩΝΙΑ

LGBT: Απάντηση στους βουλευτές Μεσσηνίας που απείχαν ή καταψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΙΛΩΝ LGBT ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Απάντηση επιβεβλημένη σε όσους απείχαν (δικαίωμά τους) ή καταψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια στους βουλευτές της Μεσσηνίας

Η ΟΜΑΔΑ φίλων υποστήριξης LGBT Πελοποννήσου τονίζει ότι 1ον είναι ανθρώπινο δικαίωμα η πολιτική ένωση ατόμων ιδίου φύλλου καθώς η Παγκόσμια χάρτα δικαιωμάτων του ανθρώπου ορίζει ρητά στο άρθρο 1 ότι "όλοι οι άνθρωποι γεννιούνται ίσοι" και άρα αποκτούν τα ίδια νομικά και κοινωνικά δικαιώματα. Επομένως όσοι αναφέρουν το αντίθετο αγνοούν επίτηδες τόσο την παγκόσμια χάρτα όσο και το Ευρωπαικό δίκαιο το οποίο ως γνωστόν υπερισχύει της εθνικής νομοθεσίας.
Παράλληλα συστήνουμε να είναι πιο διαβασμένοι καθώς η φυσική ένωση 2 προσώπων με νομική οντότητα πολιτικού γάμου αφορά όλα τα δικαιώματα Ελλήνων φορολογουμένων πολιτών και επειδή γίνεται παρανόηση για την μεταξύ τους ερωτική σχέση ενημερώνουμε ότι υπάρχουν άτομα που ενώνονται με νομικό τρόπο όπως οι ασέξουαλ που απλά επιθυμούν μόνο ένα σύντροφο στη ζωή.
Τέλος οι βουλευτές του Νομού μας που συνήθως απέχουν από κοινωνικούς αγώνες αραδιάζοντας δελτία τύπου πολιτικού κενού περιεχομένου καλό θα ήταν να ξεκινήσουν διάλογο με την κοινωνία στα καυτά της προβλήματα. Εξάλλου εκτός από την παντελή αδιαφορία τους για τον πολιτικό γάμο ομόφυλων ζευγαριών, απουσιάζουν στις συλλογικές κινητοποιήσεις για την ακρίβεια, την φτώχεια, τους αγρότες, τους συνταξιούχους

ΚΑΙ ΝΑ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ως πολιτικά όντα να τους ασκούμε δημόσια κριτική και να συστήνουμε την αρχή της ισότητας, ισοτιμίας, αλλά κυρίως ισονομίας.

LGBT: Απάντηση στους βουλευτές Μεσσηνίας που απείχαν ή καταψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Δημοφιλέστερα

To Top