ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λεβεντάκης: “Υπάλληλος του Δήμου Τριφυλίας έκανε ανώνυμη καταγγελία στη ΔΕΗ για τον φωτισμό”

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ

Σε μια πραγματικά απίστευτη δημόσια τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης “φωτογραφίζει” υπάλληλο του Δήμου του, ως υπεύθυνο της ανώνυμης καταγγελίας προς τη ΔΕΗ για “παράνομη φωταγώγηση του Νοσοκομείου και ΚΥ Κυπαρισσίας”, ενώ δεν μένει μόνο σε αυτό το θέμα αλλά κάνει λόγο και για εμπλοκή του εν λόγω υπαλλήλου και σε άλλες “σκοτεινές πράξεις”.
Συγκεκριμένα ο Δήμαρχος αναφέρει:

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης

Πριν λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και “παραδόθηκε” στους κατοίκους της Κυπαρισσίας, αλλά και σε όλους τους Τριφύλιους, το έργο της ανάπλασης του περιβάλλοντα χώρου του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ – ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ.
Το έργο αυτό, έτυχε της κοινής αποδοχής όλων των συμπολιτών μας και είμαι πράγματι υπερήφανος, γιατί μετά από προσωπικό αγώνα και προσφορά, αλλά και πολλή δουλειά, από τους εργαζόμενους του Δήμου μας, το νοσηλευτικό αυτό ίδρυμα, που προσφέρει υπηρεσίες υγείας σε ολόκληρη την Τριφυλία, και όχι μόνο, απέκτησε και εξωτερικά την όψη που του άρμοζε.
Δυστυχώς όμως, το καλό και η πρόοδος του τόπου ενοχλούν και μάλιστα πολύ, καθώς φαίνεται, “κάποιους”.
Γι’ αυτό και κάποιος “καλός” συμπολίτης μας, φρόντισε να βάλει το χεράκι του και να δημιουργήσει θέμα, κάνοντας ανώνυμη καταγγελία στη ΔΕΗ γιατί τον ενόχλησε ο, δήθεν, “παράνομος” ηλεκτροφωτισμός του κτιρίου.
Και όλη αυτή η αθλιότητα είναι το λιγότερο θλιβερή και απογοητευτική και για έναν επιπλέον λόγο.
Διότι ο εν λόγω “κύριος” δεν είναι άλλος από έναν καθ’ όλα ευνοούμενο, καλοβολεμένο και αργόμισθο υπάλληλο.
Δεν είναι άλλος από το “συνήθη ύποπτο” που, δυστυχώς, τυγχάνει υπάλληλος του Δήμου Τριφυλίας.
Ο οποίος, τάχα, ενοχλείται από τα “παράνομα”, κατ’ αυτόν, έργα, αλλά διόλου δεν ενοχλείται από τις “παράνομες” συμφωνίες, που έχει προσπαθήσει πολλές φορές να επιτύχει με προμηθευτές, που επρόκειτο να λάβουν μέρος σε διαγωνισμούς του Δήμου, για προμήθεια υλικού.
Και, φυσικά, αντιλαμβάνεστε όλοι γιατί το πράττει αυτό και γιατί προέβη και στην, εν λόγω, καταγγελία.
Φαίνεται πως, το “σκοτάδι” ετών βόλευε πολύ “κάποιους” και γι’ αυτό αντιδρούν σε ότι όμορφο γίνεται και συμβαίνει σ’ αυτό τον τόπο, από την ημέρα που ανέλαβα δήμαρχος Τριφυλίας.
Αλλά να ξέρουν αυτοί οι “κάποιοι” πως έχουν να κάνουν με πολύ σκληρό αντίπαλο και θα με βρίσκουν, πάντα, απέναντί τους, αλλά και ένα βήμα μπροστά, για το καλό της Τριφυλίας.
Όλα “στο φως”, λοιπόν, για την ανάπτυξη αυτού του τόπου.
Και ο “νοών νοείτο” κύριοι!

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 12-03-2021
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Λεβεντάκης: “Υπάλληλος του Δήμου Τριφυλίας έκανε ανώνυμη καταγγελία στη ΔΕΗ για τον φωτισμό”
To Top