Αθλητισμός

Τα λένε με Μαυρωτά οι ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής

Μετά την συζήτηση που έγινε με την ΕΠΟ την περασμένη εβδομάδα, οι ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής θα τα πουν και σε επίπεδο της πολιτικής αθλητικής ηγεσίας στο ραντεβού που κλείστηκε με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά.

Η τηλεδιάσκεψη των δέκα ποδοσφαιριστών που εκπροσωπούν τους αντίστοιχους ομίλους της Γ’ Εθνικής με συμμετοχή και του ΠΣΑΠ, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (30/12) το μεσημέρι.

Στην ατζέντα βέβαια θα βρίσκεται η επανέναρξη του πρωταθλήματος με τις προϋποθέσεις που θα τεθούν από πλευράς λοιμωξιολόγων, οι οποίοι έχουν κληθεί να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη, όπως και το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ Παναγιώτης Διακοφώτης, με τον οποίο οι ποδοσφαιριστές συζήτησαν και στην τηλεδιάσκεψη που προηγήθηκε .

Σύμφωνα με πληροφορίες η πολιτεία εμφανίζεται θετική στην συνέχιση του πρωταθλήματος με την προϋπόθεση βέβαια ότι θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο. Η εφαρμογή του πρωτοκόλλου είναι ένα θέμα που απασχολεί τις ομάδες καθώς τα οικονομικά των συλλόγων της Γ’ Εθνικής δεν επιτρέπουν την εφαρμογή του, τουλάχιστον όπως γίνεται στις επαγγελματικές κατηγορίες. Αυτό που ειπώθηκε στην πρώτη τηλεδιάσκεψη από πλευράς ποδοσφαιριστών ήταν μέρος τον εξόδων που απαιτούνται για τα εβδομαδιαία τεστ κορονοϊου να αναλάβουν οι Δήμοι και οι Περιφέρειες σε συνεργασία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία η οποία θα αιτηθεί ενός σχετικού κονδυλίου από την UEFA.

Τον 9ο όμιλο των δυο Μεσσηνιακών ομάδων ΑΟ Διαβολιτσίου και Πάμισου Μεσσήνης θα εκπροσωπήσει στην τηλεδιάσκεψη ο Σωτήρης Τσάτσος ο οποίος έχει έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στην όλη διαδικασία κινητοποιώντας τους συναδέλφους του.

Τα λένε με Μαυρωτά οι ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής
To Top