Αθλητισμός

Οι Legends 2004 και ο Μεσσηνιακός αντάλλαξαν αναμνηστικά

Χαρούμενοι για την υπέροχη ημέρα που πέρασαν, στο πλαίσιο της δράσης Legends 2004 Youth Cup, οι βετεράνοι διεθνείς ποδοσφαιριστές Τραϊνός Δέλλας, Βασίλης Λάκης, Τάκης Φύσσας, Άγγελος Μπασινάς, Κώστας Κατσουράνης, Γιούρκας Σεϊταρίδης, είχαν την υπομονή, και την υποχρέωση, καθώς είπαν, να ανταλλάξουν αναμνηστικά με τον ουσιαστικό οικοδεσπότη που παραχώρησε δωρεάν του γήπεδό του, τον ιστορικό Μεσσηνιακό.

Στο τέλος της εκδηλώσεως λοιπόν, το Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022, έδωσαν και πήραν αναμνηστικά, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίησή τους που αυτή η διοργάνωση έγινε στο παλαιότερο ελληνικό ιδιόκτητο γήπεδο, αλλά εντυπωσιάστηκαν όταν πληροφορήθηκαν, από τον Πρόεδρο του Μεσσηνιακού Παναγιώτη Στασινόπουλο, πως το γήπεδο του Μεσσηνιακού είναι το 9ο παλαιότερο στον κόσμο.

Χάρηκαν δε ιδιαίτερα όταν πληροφορήθηκαν πως το Γήπεδο και το Μουσείο αποτελεί πόλο έλξης των Δημοτικών Σχολείων για τις δραστηριότητές τους και πως η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις της προκειμένου να μετατραπεί σε Αθλητικό Κέντρο και να καλύψει τις αυξημένες απαιτήσεις των κατοίκων της Καλαμάτας για άθληση και πολιτισμό.

Ο κ. Στασινόπουλος έδωσε παπύρους και λάβαρο της ιστορίας του Συλλόγου, έλαβε δε μια φανέλα υπογεγραμμένη από τους βετεράνους Διεθνείς μας, οι οποίοι συνεχίζουν να «τρέχουν» για καλό σκοπό.

 

 

Οι Legends 2004 και ο Μεσσηνιακός αντάλλαξαν αναμνηστικά
To Top