Επιχειρείν

“Λευκή Νύχτα 2019” στην Καλαμάτα: Σάββατο 31 Αυγούστου

Το Σάββατο 31 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί φέτος η εκδήλωση “Λευκή Νύχτα 2019”, που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας, σε συνεργασία με τον Εμπορικό σύλλογο, το Επιμελητήριο Μεσσηνίας και τον Σύλλογο ιδιοκτητών καταστηματαρχών υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Αυτή θα είναι η 7η κατά σειρά διοργάνωση στην Μεσσηνιακή πρωτεύουσα!

Η έγκριση της εκδήλωσης “Λευκή νύχτα 2019” και όλες οι δαπάνες που έχουν προβλεφθεί από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου – που δεν ξεπερνάνε τις 4.300 ευρώ – θα γίνει στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο της Πέμπτης, ενώ σύμφωνα με την εισηγητική έκθεση “Η Λευκή νύχτα είναι μία διοργάνωση που πραγματοποιείται σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις αλλά και σε πολλές ελληνικές, με στόχο την ενίσχυση της επισκεψιμότητας των εμπορικών καταστημάτων.

Κατά τη διάρκεια της “Λευκής νύχτας” τα εμπορικά καταστήματα παραμένουν ανοικτά όλο το βράδυ, προσφέροντας ελκυστικές τιμές και εκπτώσεις στα προϊόντα τους, ενώ παράλληλα πραγματοποιείται πλήθος μουσικών ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν στις πλατείες και τους πεζόδρομους, συνδυάζοντας τις αγορές τους με την διασκέδαση.
Με δεδομένη την τεράστια επιτυχία που σημείωσαν οι εκδηλώσεις της “Λευκής νύχτας” τα τελευταία χρόνια και τα μεγάλα οφέλη που αποκόμισε ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής αλλά και η πόλη της Καλαμάτας, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος – και από 1η Σεπτέμβρη ΔήμαρχοςΘανάσης Βασιλόπουλος εισηγείται την διοργάνωση και της φετινής “Λεύκης νύχτας”.

Όπως επισημαίνεται από τον Δήμο Καλαμάτας, “θα είναι μια ακόμη σπουδαία βραδιά, με μεγάλες ευκαιρίες για συμφέρουσες αγορές και διασκέδαση σε πολλά σημεία της πόλης. Θα συμβάλει, επίσης, στην τόνωση της εμπορικής και επιχειρηματικής κοινότητας της Καλαμάτας”.

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ

Για την καλή προετοιμασία και επιτυχή διενέργεια της Λευκής Νύχτας Καλαμάτας στις 31 Αυγούστου 2019, ο Δήμαρχος συγκρότησε με απόφασή του επιτροπή, ως εξής:
1. Μπασακίδη Νικόλαο, Δημοτικό Σύμβουλο – Πρόεδρο ΔΕΥΑΚ, συντονιστή της Επιτροπής
2. Λιάππα Χρυσή, Αντιδήμαρχο Καλαμάτας
3. Φοίφα Τασούλα, Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Καλαμάτας
4. Ψηλάκη Λίλιαν, Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Καλαμάτας, ή εκπρόσωπό της.
Με την ίδια απόφαση, ορίσθηκαν υπηρεσιακοί παράγοντες, που θα συνδράμουν την επιτροπή στο έργο της.

“Λευκή Νύχτα 2019” στην Καλαμάτα: Σάββατο 31 Αυγούστου
To Top