ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

LEADER / CLLD Αλιείας: Δύο από τα 6 έργα Δήμων προτείνονται προς ένταξη-“Παράθυρο” και για τα υπόλοιπα

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Εκδόθηκε ο προσωρινός πίνακας κατάταξης των δημοσίων έργων του προγράμματος LEADER / CLLD Αλιείας, τον οποίο ενέκρινε η Επιτροπή Διαχείρισης του προγράμματος κατά τη συνεδρίασή της την Πέμπτη 29 Ιουλίου.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση του ενδιάμεσου φορέα (Ε.Φ.) Αναπτυξιακή Μεσσηνίας ΑΕ ΑΟΤΑ, οι δυνητικοί δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση σχετικά με τα αποτελέσματα της αξιολόγησης μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης, δηλαδή έως και την Τρίτη 10 Αυγούστου.

Όπως επισημαίνεται στον πίνακα, μόνο δύο δημόσια έργα (η ανάπλαση της παραλιακής Μαραθούπολης και η διαμόρφωση της παραλιακής ζώνης των δρόμων της Αγοράς Φοινικούντας και της γειτονιάς Παλαμηδίου)προτείνονται για ένταξη στο πρόγραμμα. Ωστόσο αφήνεται “παράθυρο” να ενταχθούν και τα υπόλοιπα έργα του πίνακα “από τα ποσοστά υπερδέσμευσης με την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων”, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Εδώ μπορείτε να δείτε τον προσωρινό πίνακα κατάταξης των αξιολογημένων προτάσεων, όπως τον δημοσιοποίησε η Αναπτυξιακή Μεσσηνίας Α.Ε ΑΟΤΑ:

 

LEADER / CLLD Αλιείας: Δύο από τα 6 έργα Δήμων προτείνονται προς ένταξη-“Παράθυρο” και για τα υπόλοιπα
To Top