ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαζαρίδης: Και Πρεσβευτής της Καλαμάτας και Δημοτικός Σύμβουλος

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΞΕΛΕΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ – ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ

Ιστορική ημέρα για τον Γιώργο Λαζαρίδη και τον Δήμο Καλαμάτας. Ο Μεσσήνιος πολυνίκης πρωταθλητής του τένις με αμαξίδιο, ορκίστηκε μαζί με άλλους 5 συναδέλφους του, Δημοτικός Σύμβουλος.

Ιστορική ημέρα και για τον νέο Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, που κάθισε στην καρέκλα του Δημάρχου για πρώτη φορά και είχε την χαρά και την τιμή να ορκίσει τον Γιώργο Λαζαρίδη και τους άλλους συμβούλους στην αίθουσα “Χρ. Μαλαπάνης”.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης είναι ένας από τους σπουδαιότερους “Πρεσβευτές” της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας στο εξωτερικό κι όχι μόνο, και σίγουρα είναι ένας άνθρωπος – παράδειγμα, για τη δύναμη, την αντοχή του και την ψυχή του. Δεν είναι άτομο με ειδικές ανάγκες αλλά άτομο με δεξιότητες και δύναμη ψυχής, ένας υπεραθλητής που θα τιμά με την παρουσία του τα αυτοδιοικητικά!

Εξελέγη με τον συνδυασμό “Καλαμάτα: Τόπος Ζωής” μαζί με την επικεφαλής Τόνια Κουζή, η οποία παραβρέθηκε μαζί με φίλους, συγγενείς και συνυποψήφιους στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου- στην “συμπληρωματική” ορκωμοσία από τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο- εκείνων που δεν μπορούσαν να παραβρεθούν στο Μέγαρο Χορού.

Η ειδική αναφορά που γίνεται στο πρόσωπο του Γιώργου Λαζαρίδη, σε καμία περίπτωση δεν μειώνει την αξία και την παρουσία όλων των εκλεγμένων συμβούλων.
Ο ίδιος δήλωσε δήλωσε στο Messinialive ότι: “Ηρθα με την δική μου καρέκλα και δεν θα πάρω τη θέση κανενός! Θα προσπαθήσω για το καλύτερο”, κι όταν ο Γιώργος προσπαθεί, η νίκη είναι κοντά!

To Top