Αθλητισμός

Λαζαρίδης: Διένυσε 37.530 χλμ, ταξίδεψε σε 11 χώρες, έπαιξε σε 18 τουρνουά κι έφτασε σε 8 τελικούς!

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ, ΤΟ 2019 ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΟΚΙΟ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗΣ ΨΥΧΗΣ

Όπως έχει καθιερώσει τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος, ο καλαματιανός αθλητής του τέννις με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση για τον αθλητικό απολογισμό του 2019.

Η φετινή εκδήλωση, συγκέντρωσε για άλλη μια χρονιά αρκετό κόσμο στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείο “Elite City Resort”.

Παντές: Πού πήγαν φέτος οι επώνυμοι που δεν έχουμε εκλογές;

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν και φέτος ο δημοσιογράφος Θανάσης Παντές, ο οποίος στην εισαγωγή του καυτηρίασε το γεγονός ότι πέρσι τέτοιες μέρες η αίθουσα ήταν γεμάτη από υποψήφιους – επώνυμους όπως τους είπε – για τις εκλογές, οι οποίοι στους χαιρετισμούς είχαν είχαν δώσει υποσχέσεις, αλλά σήμερα – εκτός από ελάχιστους συναδέλφους του Γιώργου στο δημοτικό συμβούλιο – οι υπόλοιποι έλαμψαν διά της απουσίας τους.Στις 12 Μαρτίου θα μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα!

Παρόλα αυτά και το 2019 ο Γιώργος συνέχισε να αγωνιζόταν με επιτυχία και κατάφερε να λάβει μέρος σε 18 τουρνουά σε 11 χώρες, καταφέρνοντας να φτάσει σε οκτώ τελικούς, ενώ οι φίλοι του μέτρησαν συνολικά και τα χιλιόμετρα που διένυσε και αυτά ήταν 37.530! Και το 2020 προβλέπεται συναρπαστικό για τον Γιώργο και μάλιστα στις 12 Μαρτίου θα κρατήσει και θα μεταφέρει την Ολυμπιακή φλόγα που θα περάσει από την Καλαμάτα!

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε και στο τέταρτο τουρνουά τένις με αμαξίδιο Αρχαίας Μεσσήνης “Ancient Messini Open”, που εμπνευστής είναι ο Γιώργος Λαζαρίδης και φέτος θα διοργανωθεί για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ανάληψη της Μεσσήνης.

Λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν αλλά έστειλαν χαιρετισμό ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και ο δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος, θερμός υποστηρικτής των προσπαθειών του Γιώργου Λαζαρίδη, ο οποίος την ίδια ώρα είχε δημοτικό συμβούλιο στην έδρα του.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Περιφερειακή σύμβουλος Αντωνία Μπούζα, η επικεφαλής του Τόπου Ζωής Τόνια Κουζή, οι δημοτικοί σύμβουλοι Καλαμάτας Δημήτρης Φαββατάς και Γιώργος Σοφρωνάς, συναθλητές του Γιώργου στον σύλλογο ΔΙΑΦΟΡΟΖΩ, φίλοι κι εθελοντές.

Ο Γιώργος είναι ένας εξαιρετικός πρεσβευτής της Καλαμάτας και δίνει καθημερινά τη δική του μάχη εντός και εκτός γηπέδων και με τον χαρακτήρα αλλά και τις επιδόσεις του έχει κερδίσει μία θέση στις καρδιές μας.
Και όλοι του στέλνουμε την θετική μας ενέργεια για να κατέφέρει τον πιο μεγάλο στόχο που έχει θέσει, την συμμετοχή του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του «Τόκιο 2020» !

To Top