Αθλητισμός

Λάρισα-Καλαμάτα (19:30, Cosmote Sport 1): Η προίκα του 3-0 και η ευκαιρία

Μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της νεώτερης ιστορίας της θα βρεθεί σήμερα (4/12, 19:30) η Καλαμάτα, η οποίο θα κοντραριστεί με την Λάρισα στον αγώνα ρεβάνς για την φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι μελανόλευκοι θα μπούν στο χορτάρι του AEL FC ARENA έχοντας προίκα το 3-0 του πρώτου αγώνα στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας που είχε διαμορφωθεί με το καταπληκτικό χατ τρικ του Βαγγέλη Αλεξόπουλου.

Από τον αγώνα της 30ης Οκτωβρίου ωστόσο, αρκετά έχουν αλλάξει στην Καλαμάτα, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την αγωνιστική της παρουσία.

Η ομάδα προερχόταν τότε από την ήττα στην Ρόδο και ο θρίαμβος στο Κύπελλο ήταν -όπως αποδείχθηκε- μια μικρή αναλαμπή καθώς είχε ξεκινήσει ο αγωνιστικός κατήφορος που έφερε τέσσερις ήττες σε πέντε ματς.

Ο Βασίλης Βούζας έδωσε την θέση του στον Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος έχει ξεκινήσει έναν αγώνα να κρατήσει όρθια την ομάδα και να αναστρέψει το βαρύ κλίμα, ώστε η ομάδα να ξαναπάρει τα πάνω της, στο μέτρο που αυτό είναι εφικτό και να πάει χωρίς περαιτέρω απώλειες μέχρι την χειμερινή μεταγραφική περίοδο για την οποία οι ιθύνοντες έχουν προαναγγείλει μεταγραφές.

Μια πρόκριση σήμερα θα βοηθήσει προς την κατεύθυνση της αλλαγής του κλίματος τόσο στο εσωτερικό της ομάδας, όσο και στις τάξεις του κόσμου που δεν κρύβει την απογοήτευσή του για την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν υπολογίζει τον Μάκο που έπαθε θλάση στο ματς με την Βέροια και τους μακροχρόνια τραυματίες Μιχάλη Κουϊρουκίδη, Μάριο Γεωργόπουλο. Αντίθετα επιστρέφει ο Οσμάναγκιτς ο οποίος ήταν τιμωρημένος με την Βέροια.

Η σέντρα θα γίνει στις 7:30 μ.μ. (απ’ ευθείας Cosmote Sport 1) με διαιτητική τριπλέτα τους Γκορτσίλα (Μακεδονίας), Κούλα (Ξάνθης), Νικολαΐδη (Μακεδονίας).

Λάρισα-Καλαμάτα (19:30, Cosmote Sport 1): Η προίκα του 3-0 και η ευκαιρία
To Top