Αθλητισμός

Λάρισα: Ανακοίνωσε δυο κρούσματα κορονοϊού

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΑΕΛ, γνωστοποιώντας ότι από τα καθιερωμένα τεστ πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (20/12, 15:00) για την 13η αγωνιστική της Super League, βρέθηκαν δύο θετικά κρούσματα. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή και ένα μέλος του τεχνικού τιμ, οι οποίοι έχουν ήδη απομονωθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι στον τακτικό προγραμματισμένο μοριακό έλεγχο για τον Covid 19, του αγωνιστικού τμήματος και των υπολοίπων εμπλεκομένων στη διαδικασία του αγώνα με τoν Ολυμπιακό που γίνεται αύριο 20/12/2020, σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα και τις οδηγίες των ΓΓΑ, ΕΟΔΥ και Super League, που διεξήχθη από το εργαστήριο Gene του κ. Γεωργίου Ράπτη στη Λάρισα χθες 18/12/2020, ένας ποδοσφαιριστής μας και ένα μέλος του προπονητικού team βρέθηκαν θετικοί, ενώ τα υπόλοιπα 45 δείγματα ήταν αρνητικά.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα της ΓΓΑ, του ΕΟΔΥ και της Super League προέβη στην άμεση ενημέρωση των φορέων, ο ποδοσφαιριστής και ο προπονητής έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον καραντίνα και η κλινική τους κατάσταση είναι βελτιωμένη.

Πραγματοποιήθηκε ήδη απολύμανση στο Προπονητικό Κέντρο των Δένδρων, στο Στάδιο Αλκαζάρ, αλλά και στο λεωφορείο της ομάδας».

Λάρισα: Ανακοίνωσε δυο κρούσματα κορονοϊού
To Top