ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε Λάμπαινα και Βαλύρα τη Μ.Τετάρτη ο Τσώνης

Οι περιοδείες του δημάρχου Γιώργου Τσώνη και του συνδυασμού του «Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών Δήμου Μεσσήνης» συνεχίζονται αύριο Μεγάλη Τετάρτη στις 18:00 με προορισμό τη Δ.Ε Ιθώμης και το χωριό Λάμπαινα .Έπειτα , θα παρευρεθεί στη Βαλύρα, όπου θα παρακολουθήσει την ακολουθία της Μεγάλης Τετάρτης στον ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του συνδυασμού, οι περιοδείες του Δημάρχου Μεσσήνης και εκ νέου υποψηφίου Δημάρχου Γιώργου Τσώνη , καθώς και των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «Αδέσμευτη Κίνηση Πολιτών» συνεχίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες  στην Χαραυγή ,στην Καζάρμα και στο Πετρίτσι .

ΤΣΩΝΗΣ: “ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΑΔΙΑΚΟΠΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΣΗΝΗΣ”

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων ο κ. Τσώνης και το κλιμάκιο του συνδυασμού του συνομίλησαν με τους δημότες , κατέγραψαν προβλήματα και αντάλλαξαν απόψεις για την επίλυσή τους . Όπως διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Μεσσήνης, οι περιοδείες αυτές δίνουν την ευκαιρία για εποικοδομητικό διάλογο και θα συνεχιστούν αδιάκοπα,ώστε όλοι οι πολίτες να έχουν την ευκαιρία να εκφράσουν τα αιτήματα και τις απόψεις τους στον ίδιο, αλλά και σε όλους τους υποψηφίους της «Αδέσμευτης
Κίνησης Πολιτών». Επίσης , τόνισε ότι με τον ίδιο
αδιάκοπο ρυθμό θα συνεχιστούν και τα έργα σε ολόκληρο
τον Δήμο Μεσσήνης , ώσπου όλα τα αιτήματα να
ικανοποιηθούν.

Σε Λάμπαινα και Βαλύρα τη Μ.Τετάρτη ο Τσώνης
To Top