ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαϊκή Συσπείρωση: Οι δημοτικοί της σύμβουλοι στη Μεσσηνία ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα για τον κορονοϊό σε σχολεία και υπηρεσίες

Ανοιχτή επιστολή προς τους Δημάρχους της Μεσσηνίας στέλνουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Νομό, ζητώντας άμεσα να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα σε σχολεία και δημοτικές υπηρεσίες και χώρους προκειμένου να προστατευτούν μαθητές και πολίτες από τυχόν κρούσματα κορονοϊού. Όπως καταγγέλλουν, υπάρχουν δημοτικοί αθλητικοί χώροι που δεν υπάρχουν ούτε σαπούνι, ούτε χαρτί, ενώ επισημαίνουν ότι τα μέτρα που είχαν ζητήσει για τη γρίπη στα σχολεία ήταν ελλιπή σε ορισμένες περιπτώσεις. Αναλυτικά η ανοιχτή επιστολή τους, που υπογράφεται από τους 7 δημοτικούς συμβούλους της Λαϊκής Συσπείρωσης και στους 6 Δήμους της Μεσσηνίας:

Δημόσια επιστολή προς τις δημοτικές αρχές της Μεσσηνίας για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό

“Ζητάμε να ληφθούν από τις δημοτικές αρχές όλα τα απαραίτητα μέτρα για την αποτελεσματική προστασία από το νέο κορονοϊό. Να ασκηθεί πίεση για έκτακτη χρηματοδότηση των σχολικών επιτροπών. Σε κάθε περίπτωση να εξασφαλισθεί η καθαριότητα σχολείων, νηπιαγωγείων και παιδικών σταθμών, να υπάρχουν σαπούνια, αντισηπτικά κλπ. Είχαμε ζητήσει να παρθούν μέτρα και για τη γρίπη πράγμα που δεν έγινε ολοκληρωμένα και σε όλα τα σχολεία.

Αντίστοιχα μέτρα να ληφθούν στις υπηρεσίες του Δήμου και σε όλους τους δημοτικούς χώρους. Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν δημοτικοι χώροι( γραφεία-συνεργεία) και πολιτιστικοί- αθλητικοί χώροι των δήμων μας που δεν έχουν ούτε σαπούνι και χαρτιά. Να υπάρξει άμεσα ενημέρωση των δημοτικών συμβουλίων για τις ενέργειες που έχουν γίνει και τον προγραμματισμό που έχει τεθεί».

Οι δημοτικοί σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στους δήμους της Μεσσηνίας:

Οικονομάκος Δημήτρης-Δ.Καλαμάτας
Νιάρχος Τάσος-Δ.Καλαμάτας
Αποστολοπούλου Σοφία –Δ.Πύλου Νέστορος
Θεοδωρακόπουλος Χρήστος-Δ.Μεσσήνης
Κουκούμης Σαράντος –Δ.Τριφυλίας
Ρειτζόπουλος Κώστας-Δ.Οιχαλίας
Ταβουλαρέας Πέτρος-Δ.Δυτικής Μάνης

Λαϊκή Συσπείρωση: Οι δημοτικοί της σύμβουλοι στη Μεσσηνία ζητούν να ληφθούν άμεσα μέτρα για τον κορονοϊό σε σχολεία και υπηρεσίες
To Top