Αθλητισμός

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς τις ομάδες της Super League 2

Χωρίς τις ομάδες της Super League 2 θα διεξαχθεί το Κύπελλο Ελλάδας. Το “ναι μεν αλλά…” της επιτροπής των λοιμωξιολόγων οδήγησε την εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ να εξαιρέσει απο τον θεσμό τις ομάδες της 2ης επαγγελματικής κατηγορίας.

Η επιτροπή των ειδικών για την πανδημία ανέφερε σχετικά: «Ο Πρόεδρος της Επιτροπής, λαμβάνοντας το λόγο παρουσίασε την εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, αναφορικά με τη συμμετοχή ομάδων της Superleague2 στη διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος, η οποία κατέληξε στο να πραγματοποιηθεί η επικείμενη κλήρωση του ποδοσφαιρικού Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς να εξαιρεθούν οι ομάδες της Super League 2.

Τα μέλη θα επανέλθουν εντός δεκαημέρου προκειμένου να εισηγηθούν επί του θέματος λαμβάνοντας υπόψη τα νεότερα επιδημιολογικά δεδομένα.

Μετά από διαλογική συζήτηση τα μέλη της Επιτροπής ενέκριναν ομόφωνα την ανωτέρω εισήγηση».

Με λίγα λόγια η επιτροπή εμφανίζεται θετική, πλην όμως ζήτησε να επανεξετάσει το θέμα για να δώσει οριστική θετική εισήγηση.

Έτσι στην κληρωτίδα στις 13.30 της Τρίτης (5/1) θα μπουν μόνο οι ομάδες της SL1. Συγκεκριμένα θα βγουν έξι ζευγάρια με διπλά ματς και δύο ομάδες θα περάσουν άνευ αγώνα κατευθείαν στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Τα πρώτα ματς θα γίνουν το τριήμερο 19-20-21 Ιανουαρίου 2021.

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς τις ομάδες της Super League 2
To Top