Αθλητισμός

Κυπαρισσία: Σήκωσε μανίκια ο Παλαμάρας

Αθανασόπουλος προ των πυλών, αποχώρησε ο Ραυτόπουλος

Σήκωσε μανίκια ο Κώστας Παλαμάρας στον ΑΟ Κυπαρισσίας και μετά την πρώτη γνωριμία που είχε με τους ποδοσφαιριστές, έπιασε δουλειά για την επανεκκίνηση στην Α’ τοπική Μεσσηνίας και το τοπικό ντέρμπι με το Καλό Νερό.

Ο 46χρονος τεχνικός στις πρώτες προπονήσεις βρίσκεται σε διαδικασία εξοικείωσης με την ομάδα καθώς πρέπει να μάθει το ρόστερ, να κάνει την αξιολόγηση του και να ξεκινήσει να περνά τα δικά του “θέλω”.

Μέσα από αυτή την διαδικασία θα φανεί και η αναγκαιότητα για προσθήκες στο υπάρχον ρόστερ. Εκτός ομάδας έχει τεθεί ο Παναγιώτης Ραυτόπουλος, ο οποίος για προσωπικούς λόγους δεν μπορούσε να συνεχίσει στον ΑΟΚ, απόφαση που λήφθηκε πριν το διαζύγιο με τον Ηλία Φωτόπουλο.

Βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης είναι ο Βασίλης Αθανασόπουλος με τον οποίο η τριφυλιακή ομάδα βρίσκεται σε επαφές ενώ αποφάσεις για περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση θα παρθούν μετά τις εισηγήσεις του Κώστα Παλαμάρα που αναμένονται τις προσεχείς μέρες.

Προς το παρόν όλη η προσοχή έχει στραφεί στην προετοιμασία για το κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι, που είναι το πρώτο από τα τέσσερα ματς που θα δώσει ο ΑΟ Κυπαρισσίας μέχρι το φινάλε της κανονικής περιόδου, έχοντας παράλληλα και την υποχρέωση του Κυπέλλου Μεσσηνίας.

 

Κυπαρισσία: Σήκωσε μανίκια ο Παλαμάρας
To Top