ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξηρογιάννης: “Αντιμετωπίσαμε μια δύσκολη τετραετία με πολλές προκλήσεις λόγω της πανδημίας”-Το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ  ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

Η Εφορευτική Επιτροπή ενώπιον της οποίας διενεργήθηκαν οι Αρχαιρεσίες της 28/11/2021 αποτελούμενη από τους Περικλή Ξηρογιάννη ως Πρόεδρο, Αικατερίνη Δημαρέση και Γεώργιο Φερετζάκη ως τακτικά μέλη και Ελενα Γιαννοπούλου και Ιωάννα Μελιτσιώτη ως αναπληρωματικά μέλη, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών κατά τις οποίες εκλέγονται :

Πρόεδρος:

Μαργέλης Κωνσταντίνος του Αλεξάνδρου και

 

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου (κατά σειρά ψήφων):

1) Μαρίνης Λάμπρος του Δημητρίου

2, 3) Αμανατίδη Χρυσόθεμις του Βασιλείου και

Αλεξόπουλος Γεώργιος του Κωνσταντίνου (ισοψηφίσαντες)

4) Νακοπούλου Σταματίνα του Μιχαήλ

5) Θεοδώρου ΄Ολγα του Παναγιώτη

6) Καούνης Δημήτριος του Βασιλείου

7) Σκούλικας Γεώργιος του Δημητρίου

8) Αβραμίδης Χαράλαμπος του Φωτίου

9) Αθανασόπουλος Κωνσταντίνος του Ιωάννη

10) Κουτσουρούπας Χρήστος του Φωτίου

Η Εφορευτική Επιτροπή ευχαριστεί όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου για την άριστη διαδικασία.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΜΑΡΓΕΛΗ ΚΑΙ ΝΕΟ Δ.Σ- ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ

“Συγχαίρω θερμά το νέο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας Κωνσταντίνο Μαργέλη για την εκλογή του για 4η θητεία στη θέση του Προέδρου, καθώς και τα μέλη του ΔΣ που εκλέχθηκαν Μαρίνη Λάμπρο, Αμανατίδη Χρυσόθεμη, Αλεξόπουλο Γιώργο, Νακοπούλου Σταματίνα, Θεοδώρου Ολγα, Καούνη Δημήτρη, Σκούλικα Γιώργο,  Αβραμίδη Χαράλαμπο, Αθανασόπουλο Κωνσταντίνο και Κουτσουρούπα Χρήστο, και τους εύχομαι καλή θητεία.

Επίσης συγχαίρω τα μέλη του ΛΕΑΔΚ που εκλέχτηκαν: Για το Δ.Σ. Αντωνάκου Μαρία, Κρέπη ΄Αννα, Γούλια Μάριο, Μαραλέτου Κωνσταντίνα, Ιωαννίδη Ηλία, και για την Εξελεγκτική Επιτροπή: Δημοπούλου Αθανασία, Κελαράκο Νικήτα, Τσιαπραλή Ανθούλα.

Θερμά ευχαριστώ

Τα μέλη του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, που μαζί αντιμετωπίσαμε μία δύσκολη τετραετία, με πολλές προκλήσεις λόγω και της επίδρασης της πανδημίας στη λειτουργία των δικαστηρίων, Νακοπούλου Σταματίνα, Αλεξόπουλο Γιώργο, Σταματόπουλο Ευστάθιο, Κατερίνα Δημαρέση, Θεοδώρου Ολγα, Μαρίνη Λάμπρο, Αθανασόπουλο Κωνσταντίνο, Μουργή Παναγιώτη, Ζέρβα Ιωάννη, Ελενα Ορφανού και Νικόλαο Μουτεβελή,

όλους τους συναδέλφους – μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου, καθώς και τις υπαλλήλους του Δικηγορικού Συλλόγου, για την άριστη συνεργασία κατά τη διάρκεια της θητείας του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους εκπροσώπους των Φορέων με τους οποίους συνεργαστήκαμε για το καλό της Μεσσηνίας και της Καλαμάτας, και τους εύχομαι καλή συνεργασία με το νέο Πρόεδρο και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο”, καταλήγει στην ευχαριστήρια ανακοίνωσή του ο απερχόμενος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας. Να σημειωθεί οτι η θητεία του νέου Δ.Σ. ξεκινάει στις 1/1/2022 και θα διαρκέσει 4 χρόνια, έως 31/12/2025.

Διαβάστε και αυτό:

Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας: Πρόεδρος για τέταρτη θητεία ο Μαργέλης

Ξηρογιάννης: “Αντιμετωπίσαμε μια δύσκολη τετραετία με πολλές προκλήσεις λόγω της πανδημίας”-Το νέο Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας
To Top