ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεσηκωμός στην Τριφυλία: “Ο Δήμος δεν επαιτεί- Απαιτεί τα αυτονόητα!”-Κάλεσμα το Σάββατο σε συλλαλητήριο στην Κυπαρισσία

Μεγάλο συλλαλητήριο το Σάββατο στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας-“Φτάνει πια…ως εδώ η απαξίωση και συνεχιζόμενη υποβάθμισή μας”

Μεγάλες αντιδράσεις και ξεσηκωμός στην Τριφυλία για τη δρομολογούμενη υποβάθμισή της, με την κατάργηση Δικαστηρίων της περιοχής, αλλά και τη γενικότερη υποβάθμιση και απαξίωση των κρατικών δομών υγείας, και ασφάλειας των πολιτών. Φορείς, πολίτες, σύλλογοι, επαγγελματίες και η δημοτική αρχή, διαμόρφωσαν κοινό μέτωπο κατά της υποβάθμισης αυτής διαμαρτυρόμενοι. Σήμερα με στάση εργασίας και ρολά στα καταστήματά τους διαμαρτυρήθηκαν στην είσοδο των κλειστών Δικαστηρίων Κυπαρισσίας.

Δικηγόροι, έμποροι, εκκλησία, και Δήμος όλοι στο δρόμο σήμερα διεκδικώντας να σταματήσει η  αποψίλωση των κρατικών δομών της περιοχής. Δεν σταματούν όμως εδώ. Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, με παντριφυλιακό συλλαλητήριο το Σάββατο στην Κυπαρισσία.

Αγανάκτησαν πολίτες, φορείς και Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας

Την αγανάκτησή του και την αντίδρασή του εκφράζει ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, και το Δημοτικό Συμβούλιο που διαμαρτύρονται και καλούν όλους σε νέο παντριφυλιακό συλλαλητήριο το Σάββατο στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

“Ο ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΠΑΙΤΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!

Ελάτε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον, για τα παιδιά μας!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ…

ΩΣ ΕΔΩ, η ΑΠΑΞΙΩΣΗ και η συνεχιζόμενη ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ μας!
Ελάτε, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να γίνουμε η πιο δυνατή φωνή του σήμερα, που θα ακουστεί ως τα κέντρα λήψης των αποφάσεων, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ!
Το ερχόμενο Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 και ώρα 18:00, στην Κεντρική Πλατεία Κυπαρισσίας.
Γιατί… ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!”

 

To Top