Τουρισμός

Ξενοδοχείο “Δένθις”: Ανοίγει τις πόρτες του τον Ιούνιο στην Αρτεμισία!

Με αίθριο και πισίνα υδρομασάζ αλλά και εστιατόριο

Δένθις: Το αρχαιότερο ελληνικό κρασί δανείζει την ονομασία του στο νεοσύστατο ξενοδοχείο της Αρτεμισίας, που ανοίγει τις πύλες του στο κοινό τον προσεχή Ιούνιο

Αναφορά στο κρασί Δένθις, ως τον άπυρο οίνο ανθοσμίας, κάνει και ο αρχαίος σπαρτιάτης ποιητής, Αλκμάν.
Το ξενοδοχείο Δένθις, πολύ σύντομα θα είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί τους φιλοξενούμενούς του σε ένα κατάφυτο τοπίο. Σήμα κατατεθέν η φυσική ομορφιά, που σε συνδυασμό με την ηρεμία και την καθαρή ατμόσφαιρα, προσφέρουν αγαλλίαση στη ψυχή και το σώμα.

Τα ποιοτικά και άρτια εξοπλισμένα δωμάτια, το εστιατόριο, το αίθριο και η πισίνα με το υδρομασάζ είναι έτοιμα να ικανοποιήσουν τους ανθρώπους αυτούς που επιζητούν μία ξεχωριστή εμπειρία στο βουνό, τον επιβλητικό Ταΰγετο, τον παράδεισο κάθε φυσιολάτρη.

Το ξενοδοχείο διαθέτει εννιά δίκλινα και τρίκλινα ευρύχωρα δωμάτια, σουίτα, καθώς και ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο για άτομα με ειδικές ανάγκες. Οι ονομασίες τους είναι εμπνευσμένες από την περιοχή και τις οροσειρές του Ταϋγέτου. Βόλιμνος, Λυκούριο, Μελέ είναι μερικές από αυτές. Εμπνευσμένο από τις παρυφές του Ταϋγέτου είναι και το λογότυπο του Δένθις.

Τα εκατοντάδες μονοπάτια της περιοχής και οι μαγευτικές διαδρομές είναι προσβάσιμα σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, λάτρεις της φύσης και των περιηγήσεων. Η απίστευτη φυσική ομορφιά σε συνδυασμό με τις ξεχωριστές μυρωδιές των βοτάνων και των αρωματικών φυτών του Ταϋγέτου υπόσχονται αξέχαστες στιγμές κι εμπειρίες.
Στόχος μας η ανάδειξη του τόπου μας, της ευρύτερης Μεσσηνιακής υπαίθρου. Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε!

Στο 22ο χλμ παλαιάς Ε.Ο. Καλαμάτας- Σπάρτης

 

Ξενοδοχείο “Δένθις”: Ανοίγει τις πόρτες του τον Ιούνιο στην Αρτεμισία!
To Top