Υγεία

Ξεκινούν από σήμερα τα απογευματινά χειρουργεία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Τα απογευματινά χειρουργεία αφορούν Χειρουργικές επεμβάσεις και άλλες επεμβατικές πράξεις που διενεργούνται πέραν του τακτικού ωραρίου λειτουργίας του νοσοκομείου μας και απαιτούν παραμονή στο νοσοκομείο πέραν της ημερήσιας νοσηλείας.

Από σήμερα Πέμπτη 21/03/2024 ξεκινούν τα απογευματινά μας χειρουργεία, και κάθε Πέμπτη (από 16:00 έως 22:00), σύμφωνα με το ΦΕΚ Τεύχος Β’ 1485/05.03.2024.

Οι πολίτες που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν απογευματινό χειρουργείο θα πρέπει να είναι καταχωρημένοι στην λίστα αναμονής των χειρουργείων του νοσοκομείου μας ύστερα από συνεννόηση με τον θεράποντα ιατρό της επιλογής τους ο οποίος θα τους ενημερώνει για το κόστος της επέμβασης ανάλογα της βαρύτητας του περιστατικού και για την ημερομηνία και ώρα της επέμβασης.

Μπορούν να διενεργούνται ανάλογα με το ενδιαφέρον των πολιτών Ορθοπεδικές, Χειρουργικές, Ουρολογικές , Μαιευτικές-Γυναικολογικές, Οφθαλμολογικές και Αγγειοχειρουργικές ιατρικές επεμβάσεις.

Στόχος μας είναι η μείωση του χρόνου αναμονής για χειρουργείο και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους συμπολίτες μας, καταλήγει η ανακοίνωση της Διοικήτριας του Νοσοκομείου Καλαμάτας, Ελένης Αλειφέρη.

Ξεκινούν από σήμερα τα απογευματινά χειρουργεία στο Νοσοκομείο Καλαμάτας

Δημοφιλέστερα

To Top