ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε την θεραπεία στην Αμερική η Αναστασία – Τι δήλωσε η μητέρα της

“ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 700.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ”

Η 7χρονη Αναστασία Τριανταφυλλάκη βρίσκεται εδώ και μια εβδομάδα περίπου στο Χιούστον του Τέξας στις Ηνωμένες Πολιτείες και ήδη ξεκίνησε την θεραπεία που προβλέπεται για την σοβαρή ασθένειά της. Σήμερα το πρωί, η μητέρα της μικρής Αναστασίας, Ξένια Πρεζεράκου μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” και μεταξύ άλλων τόνισε πως ενώ στην Ελλάδα υπήρχαν μηδενικές πιθανότητες πλέον το ποσοστό επιτυχίας της θεραπείας είναι στο 35%!
Κι αν έστω με 1% έχεις κάποιες ελάχιστες ελπίδες, το νούμερο που άκουσαν από τους γιατρούς στην Αμερική αναπτέρωσαν τις ελπίδες όλων μας και πλέον αρχίζει μια μεγάλη μάχη, που ευχόμαστε όλοι να βρει νικήτρια την δική μας Αναστασία!

Τι ανακοίνωσε η οικογένεια

Η οικογένεια της Αναστασίας με μια ανάρτησή της ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την βοήθεια και την συμπαράσταση.

Επίσης, η επιτροπή συγκέντρωσης και διαχείρισης των δεκάδων κουμπαράδων ενίσχυσης, σε ανακοίνωσή της τονίζει:
“Η κινητοποίηση για την μικρή μας είναι μεγάλη και η υποστήριξη όλων οδήγησε την Αναστασία στα χέρια των γιατρών, που στο πρόβλημα υγείας της αναζητούν την κατάλληλη θεραπεία!
Ήρθε η στιγμή να γίνουν όλες οι καταθέσεις χρημάτων που μαζεύτηκαν στους κουμπαράδες, για να διατεθούν τα χρήματα στα έξοδα της θεραπεία της που έχει ήδη ξεκινήσει! Μετά τις καταθέσεις σας θα έχουμε ακριβή εικόνα για το ποσό που μάλλον υπολείπεται για τη μάχη αυτή! Δεν χάνουμε την ελπίδα μας ποτέ, συνεχίζουμε ενωμένοι, οργανωμένοι, αποφασισμένοι και μαζί θα πορευτούμε σε όσα χρειαστούν μέχρι να τα καταφέρουμε”!
Όσοι λοιπόν έχουν ακόμα κουμπαρά, καλό θα είναι να καταθέσουν στην τράπεζα Eurobank στον ειδικό ερανικό λογαριασμό τα χρήματα που υπάρχουν για να γίνει μια επίσημη καταμέτρηση.

To Top