ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε σήμερα η μετακόμιση των Υπηρεσιών στο νέο Δημαρχείο

ΣΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΚΗ: “ΦΑΡΙΣ”-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ-ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ-ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ

Ξεκίνησε, σήμερα Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, η μετακόμιση των Υπηρεσιών του Δήμου Καλαμάτας στο Β΄ κτήριο του συγκροτήματος του νέου Δημαρχείου (πρώην Καρδιολογική).

Το ανακατασκευασμένο Β΄ κτήριο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, θα υποδεχθεί την Κοινωφελή Επιχείρηση «Φάρις», της οποίας η μετακόμιση είναι σε εξέλιξη, τη Διεύθυνση Πρόνοιας, το Δημοτικό Ιατρείο και το Δημοτικό – Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Καλαμάτας, ενώ θα καταλάβουν γραφεία και ορισμένες από τις Υπηρεσίες που στεγάζονται στο Α΄ κτήριο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, την Τρίτη 21 και την Τετάρτη 22 του μήνα, το Δημοτικό Ιατρείο και η Κοινωφελής Επιχείρηση «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας δε θα λειτουργήσουν λόγω μεταφοράς τους στη νέα τους έδρα.
Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου, καθώς και την Πέμπτη 23 και την Παρασκευή 24 του μήνα, δε θα λειτουργήσουν λόγω μεταφοράς το Δημοτικό – Κοινωνικό Φαρμακείο και η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Καλαμάτας.

Στο Β΄κτήριο του συγκροτήματος του νέου Δημαρχείου οι Υπηρεσίες θα στεγασθούν ως εξής:

Ισόγειο: Δημοτικό Ιατρείο, Δημοτικό Φαρμακείο και Διεύθυνση Πρόνοιας

1ος όροφος: νότια της εισόδου Διεύθυνση Πρόνοιας και βόρεια της εισόδου Διεύθυνση Πολεοδομίας

2ος όροφος: νότια της εισόδου ΚΕ «Φάρις» και αίθουσα συσκέψεων, ενώ βόρεια της εισόδου θα στεγασθούν το Τμήμα Παιδείας, το γραφείο ΚΔΑΠ και οι Σχολικές Επιτροπές.

Νέοι τηλεφωνικοί αριθμοί της ΚΕ «Φάρις»

Μετά τη μεταστέγασή της στο συγκρότημα του νέου Δημαρχείου (κτήριο Β΄), η επικοινωνία με την ΚΕ «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας θα είναι δυνατή στον εξής τηλεφωνικό αριθμό: 27213 60611 και φαξ: 27213 60614. Τα e-mail εξακολουθούν να ισχύουν.

Ξεκίνησε σήμερα η μετακόμιση των Υπηρεσιών στο νέο Δημαρχείο
To Top