Αθλητισμός

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Ολυμπιακός Καλαμάτας

Με στόχο τη δημιουργία ενός αξιόμαχου συνόλου μέσα από το οποίο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για την επιστροφή στην κορυφαία κατηγορία του Μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός Καλαμάτας ξεκίνησε την Δευτέρα την προετοιμασία του για το νέο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Στον αγιασμό και στην προπόνηση που ακολούθησε στο γήπεδο “Γ. Λουκαρέας” έδωσε το παρών σύσσωμη η νεοεκλεγείσα διοίκηση με επικεφαλής τον πρόεδρο Γιώργο Τσαούση και οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ έως τώρα, με τις κινήσεις να συνεχίζονται.

Συγκεκριμένα στο δυναμικό του Ολυμπιακού ανήκουν οι Μάλαμας, Μουσελίμος, Σκιάς, Γαβράς, Ζέππος, Κουπούζος, Γιαννουκάκης, Σαραντόπουλος, Μπούνας, Μαγουλιανίτης, Δημήτρης Γιαννόπουλος, Εμιλιάνο Τσόνι και οι νεοαποκτηθέντες Πετσόπουλος, Κουκέας, Τσίρμπας, Ροβολής,Τζούβελης.

Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα για το σύλλογο. Έχουμε δίπλα μας μία ισχυρή διοίκηση, υπάρχει το έμψυχο δυναμικό το οποίο θα εμπλουτιστεί και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά”, σχολίασε ο Δημήτρης Γρηγορόπουλος ο οποίος θα συνεχίσει και φέτος στην άκρη του πάγκου των ερυθρολεύκων.

Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές στο “Γ. Λουκαρέας” και την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι πιθανότατα με τον Μεσσηνιακό ενώ την επόμενη εβδομάδα υπάρχει το παιχνίδι Κυπέλλου το οποίο εντάσσεται και αυτό στο πλαίσιο της προετοιμασίας.

 

 

Ξεκίνησε προετοιμασία ο Ολυμπιακός Καλαμάτας
To Top