ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκίνησε η λειτουργία Εθνικής Τράπεζας στην Αθηνών

Το κατάστημα συναλλαγών της Εθνικής Τράπεζας, στον αριθμό 115 της οδού Αθηνών, στην Καλαμάτα, ξεκίνησε χθες, Τρίτη 10 Απριλίου 2018, τη λειτουργία του.
Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, διοικητικά ανήκει στο κεντρικό κατάστημα της Καλαμάτας και θα εξυπηρετήσει το δυτικό τμήμα της πόλης και του Δήμου και ιδίως τους επαγγελματίες, σε μία περιοχή με πολλές επιχειρήσεις.

Σήμερα, Τετάρτη 11 Απριλίου 2018, ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών και Οικονομικών Θεμάτων, Θανάση Ηλιόπουλο, επισκέφθηκε το νέο κατάστημα της Εθνικής, όπου συναντήθηκε με το Διευθυντή του κεντρικού καταστήματος Απόστολο Καπετανάκη και άλλα στελέχη της Τράπεζας.

Σε δηλώσεις του προς τα μέσα ενημέρωσης, ο Παναγιώτης Νίκας χαρακτήρισε τη λειτουργία του καταστήματος «πολύ θετική ενέργεια» και εξέφρασε ευχαριστίες για το γεγονός αυτό.
Ο Δήμαρχος τόνισε ότι το νέο κατάστημα πρόκειται να καλύψει μεγάλες ανάγκες στη Καλαμάτα και τη δυτική περιοχή του Δήμου Καλαμάτας. Εκτίμησε δε ότι η λειτουργία του καταστήματος της ΕΤΕ αποτελεί αποτέλεσμα της λειτουργίας του Δημαρχείου στη δυτική πλευρά της πόλης, κάτι που έχει επιφέρει θετικά αποτελέσματα στην οικονομία της περιοχής, καθώς δημιουργούνται νέες εμπορικές επιχειρήσεις και οι αξίες της γης σταθεροποιήθηκαν. Το καινούργιο κατάστημα δίνει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης σε πολλούς πελάτες της Τράπεζας, χωρίς αυτοί να χρειάζεται να πηγαίνουν στο κέντρο της πόλης.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Δήμου, ο Παναγιώτης Νίκας υπογράμμισε το γεγονός ότι ο Δήμος Καλαμάτας δεν ξεχνά τη βοήθεια της Εθνικής Τράπεζας προς αυτόν, που συνίστατο σε υποστήριξη για την προμήθεια μηχανημάτων αξίας περίπου 1.000.000 ευρώ. Στάθηκε, ακόμη, στον αείμνηστο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής, Αλέξανδρο Τουρκολιά, o οποίος χρηματοδότησε – μέσω της εταιρείας οικονομικών συμβούλων Planet, θυγατρικής της Εθνικής – τη μελέτη βιωσιμότητας και λειτουργίας του Μεγάρου Χορού.

Μετά την πιστοποίηση του Μεγάρου από τον πιστοποιητικό οργανισμό TüV Süd, για την οποία οι διαδικασίες θα αρχίσουν την επόμενη Δευτέρα, θα υλοποιηθεί η μελέτη λειτουργίας.

ATM THΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΟ.ΠΑ.

Ο Απόστολος Καπετανάκης ευχαρίστησε το Δήμαρχο Καλαμάτας για την επίσκεψη, τις ευχές του και τη συνεργασία. Επεσήμανε δε ότι ήδη έχει τοποθετηθεί ATM στο νέο κατάστημα, ενώ σύντομα θα λειτουργήσει άλλο ένα εντός του Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας.

Ξεκίνησε η λειτουργία Εθνικής Τράπεζας στην Αθηνών
To Top