Αθλητισμός

Ξεκίνησε ο ΑΟΠΚ Πατίστα: “Ανταγωνιστικό σύνολο μέσα από ελκυστικό ποδόσφαιρο”

"Πρώτη" στο γήπεδο Δυτ Παραλίας με το Νίκο Κακαλέτρη να εύχεται καλή αρχή σε όλα τα παιδιά και να καλωσορίζει στην οικογένεια του Πατίστα τον προπονητή Ηλία Μαστορέα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βασίλη Μητσέα

 

Με όρεξη για δουλειά, αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα μπήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε προετοιμασία η ανδρική ομάδα του ΑΟΠΚ Πατίστα.

Το πρώτο ραντεβού είχε δοθεί το απόγευμα της Δευτέρας στο γήπεδο της Δυτικής Παραλίας, όπου το τεχνικό επιτελείο και οι διοικούντες υποδέχτηκαν τα παλιά και τα νέα μέλη της ομάδας. ...

Ο Νίκος Κακαλέτρης ευχήθηκε καλή αρχή σε όλα τα παιδιά με υγεία, καλωσόρισε και επίσημα στην οικογένεια του Πατίστα τον προπονητή Ηλία Μαστορέα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βασίλη Μητσέα.

Επίσης, επισήμανε ότι σε συνέχεια της περσινής χρονιάς θα δοθούν ευκαιρίες σε νέα παιδιά να αναδείξουν τις ικανότητές τους και στόχος είναι η ομάδα να παίξει ελκυστικό και όμορφο ποδόσφαιρο, προσπαθώντας να είναι ανταγωνιστική στο πρωτάθλημα.

Στον χαιρετισμό του ο Ηλίας Μαστορέας ευχαρίστησε για την υποδοχή και ευχήθηκε με τη σειρά του, καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλα τα παιδιά. Αποκάλυψε πως προτίμησε τον ΑΟΠΚ Πατίστα λόγω της νοοτροπίας και του θετικού κλίματος που αποπνέει ο σύλλογος και βέβαια γιατί βρίσκει ιδιαίτερα δημιουργικό να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

 

Ξεκίνησε ο ΑΟΠΚ Πατίστα: “Ανταγωνιστικό σύνολο μέσα από ελκυστικό ποδόσφαιρο”
To Top