ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης της οροφής της αίθουσας στο 1ο Λύκειο Καλαμάτας

Πυρετωδώς δουλεύουν τα συνεργεία για να αποκαταστήσουν την προβληματική οροφή στην αίθουσα της Γ2 του 1ου Γενικού Λυκείου Καλαμάτας, μετά και τη χθεσινή αποκόλληση των σοβάδων. Χθες, ξεκόλλησαν και έπεσαν στα θρανία περίπου 2τμ σοβαδων, ευτυχώς σε ώρα διαλείμματος, και αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Σήμερα, συνεργείο του Δήμου ξεκόλλησε όλο το προβληματικό κομμάτι της οροφής και θα μπει καινούριος σοβάς, ενώ Τριμελής Επιτροπή μηχανικών θα αποφανθεί για τις αιτίες που ξεκόλλησαν οι σοβάδες.

TI ANAΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Σε εργασίες άρσης της επικινδυνότητας προέβησαν σήμερα συνεργεία της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, με τη συνδρομή εργολάβου, σε τμήμα του 1ου ΓΕΛ, μετά τη χθεσινή αποκόλληση σοβά.

Πραγματοποιήθηκε ολοκληρωτική καθαίρεση του επιχρίσματος της οροφής της συγκεκριμένης σχολικής αίθουσας. Ακολούθως θα γίνει αποκατάσταση της επιφάνειας με τον ενδεδειγμένο ορθό τεχνικό τρόπο.

Επίσης με Απόφαση Δημάρχου έχει οριστεί Τριμελής Επιτροπή από μηχανικούς του Δήμου, για την εξακρίβωση των αιτιών, τον εντοπισμό άλλων πιθανών αστοχιών και τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

To Top