ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ξεκίνησαν οι εργασίες αναβάθμισης του ΒΙΟ.ΠΑ

ΣΕΙΡΑ ΕΡΓΩΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΟ.ΠΑ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για τον αγωγό αποχέτευσης ομβρίων στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας. Πρόκειται για μια σειρά έργων που έχουν δρομολογηθεί να γίνουν στους χώρους του ΒΙΟ.ΠΑ. με στόχο την αναβάθμισή του.
Ο αγωγός αυτός θα οδηγεί τα νερά της βροχής στην τάφρο που βρίσκεται εξωτερικά της περίφραξης, ώστε αυτά να μη λιμνάζουν στη νότια πλευρά του ΒΙΟ.ΠΑ. Το έργο είναι ύψους 6.000 ευρώ με το ΦΠΑ και η δαπάνη θα βαρύνει τη Διοκλής Α.Ε.

Όπως μας δήλωσε ο πρόεδρος της “ΔΙΟΚΛΗΣ Α.Ε.”, Γιώργος Φάβας, γίνονται εκτεταμένοι καθαρισμοί στην έκταση του ΒΙΟ.ΠΑ., ενώ αναμένονται υγρομονώσεις της στέγης, πεζοδρομήσεις, δεντροφυτεύσεις, με δέντρα που θα προμηθεύσει ο Δήμος Καλαμάτας, ενώ ήδη έχει υπογραφεί η σύμβαση εκσυγχρονισμού και ενίσχυσης του φωτισμού στο Δυτικό Εμπορικό Κέντρο Καλαμάτας.

Ο Γιώργος Φάβας διέψευσε κατηγορηματικά δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου που κάνουν λόγο για απαξίωση και εγκατάλειψη του Δυτικού Εμπορικού Κέντρου, λέγοντας ότι καθημερινά προσέρχονται στις υπηρεσίες του ΔΙΟΚΛΗ επαγγελματίες που αναζητούν καταστήματα, είτε στο ΒΙΟ.ΠΑ. είτε στο Δυτικό Κέντρο Καλαμάτας και στόχος της διοίκησης της “ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ” είναι η αναβάθμιση των υποδομών και στις δυο περιοχές ευθύνης της, ώστε να παρέχονται οι καλύτερες δυνατές συνθήκες στους χώρους εργασίας που επιλέγουν οι επαγγελματίες.

To Top