Τουρισμός

Ξεκινά το 8ο Σχολείο Τουρισμού με ρεκόρ συμμετοχών και με “διαφορετικότητα”!

Πρεμιέρα σήμερα για το 8o Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, στο “Elite City Resort”, με τις συμμετοχές να φτάνουν τις 1.200 από όλη την Ελλάδα και με βάρος στην “διαφορετικότητα”!

Διαφορετικότητα στους επισκέπτες της περιοχής, στους τρόπους φιλοξενίας και εξυπηρέτησης, στους εργαζόμενους μέσα στην ίδια επιχείρηση, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές.

Τα μαθήματα και οι εισηγήσεις θα διαρκέσουν μέχρι και την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου, ενώ για πρώτη φορά θα υπάρχει και τέταρτη μέρα, την Πέμπτη 22/11 που θα είναι μόνο για τους επαγγελματίες εστίασης της Μεσσηνίας.

Το κουδούνι θα χτυπήσει σήμερα στις 16:30 , ενώ ήδη ξεκίνησαν κάποια σεμινάρια και μια ημερίδα για μαθητές Σχολείων της Μεσσηνίας.

Το 8ο Σχολείο Τουρισμού συνδιοργανώνουν το “Elite City Resort”, η Costa Navarino και η Περιφέρεια Πελοποννήσου και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.
Θα υπάρχει η υποστήριξη του Ινστιτούτου Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων και η εκπαιδευτική εποπτεία και η αιγίδα ανήκει στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Θα συμμετάσχει η ομάδα μαγειρικής “Εν Δυνάμει της Θεσσαλονίκης”, παιδιά με σύνδρομο Down με τον καθηγητή τους που θα δημιουργήσουν μαγειρικά στη σκηνή του Σχολείου.
Την Πέμπτη 22 του μήνα, σε συνεργασία με το Ιδρυμα Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας οργανώνεται work shop επαγγελματιών εστίασης, που απευθύνεται σε 80 επαγγελματίες από όλη τη Μεσσηνία, τα οποία και θα εκπαιδευτούν στις νέες τάσεις γαστρονομίας και στις δυνατότητες της μαγειρικής τεχνικής.

info

https://www.facebook.com/sxoleiotourismoukalamatas/

Ξεκινά το 8ο Σχολείο Τουρισμού με ρεκόρ συμμετοχών και με “διαφορετικότητα”!

Δημοφιλέστερα

To Top