Αθλητισμός

Ξεκινά το 3ο KALAMATA CUP AKOVITIKA

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ακαδημία ποδοσφαίρου TORNADOS P.F.A. σε συνεργασία με τα εκπαιδευτήρια Μπουγά, διοργανώνουν το 3ο KALAMATA CUP AKOVITIKA.

Μια γιορτή του ποδοσφαίρου για τους μικρούς λάτρεις του αθλήματος, με πολλούς αγώνες και έντονα συναισθήματα. Αρχής γενομένης από το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Ιουνίου όπου θα πραγματοποιηθούν αγώνες -για πρώτη φορά – στην κατηγορία Κ-8 (2010-2011 γεν.).

7 ακαδημίες θα αγωνιστούν σε 10 αγώνες η κάθε ομάδα με στόχο την διασκέδαση και την χαρά του παιχνιδιού.

Την σκυτάλη θα πάρουν στις 14-15-16 Ιουνίου οι κατηγορίες Κ-11 και Κ-14 με πάνω από 40 αγώνες και στις 2 κατηγορίες. Οι αγώνες υποστηρίζονται από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας και από τον Δήμο Καλαμάτας.
Καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων θα υπάρχει γιατρός σε κάθε γήπεδο, ενώ οι διοργανωτές προσπαθούν να ολοκληρώσουν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ για τους μικρούς ποδοσφαιριστές. Αξίζει να αναφερθεί πως όλες τις μέρες του τουρνουά στο χώρο των εκπαιδευτηρίων Μπουγά θα υπάρχει περίπτερο ενημέρωσης από το ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ για την ενημέρωση,την γνωριμία,την έννοια της διαφορετικότητας και του σεβασμού από γονείς και παιδιά.

Ξεκινά το 3ο KALAMATA CUP AKOVITIKA
To Top