ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρούσμα κορονοϊού στη Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΥΠΟΠΤΟ ΚΡΟΥΣΜΑ: ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ ΔΑΣΚΑΛΑ 

Κλείνει η Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας λόγω κρούσματος σε δασκάλα Χορού της Σχολής. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δασκάλα παρουσίασε δέκατα, καταρροή και βήχα και αμέσως έσπευσε για τεστ. Οι γονείς των παιδιών έχουν ειδοποιηθεί, ενώ πριν λίγο βγήκαν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων μοριακού ελέγχου στα οποία υποβλήθηκε, επιβεβαιώνοντας ότι είναι θετική στον κορονοϊό.

Η Σχολή θα παραμείνει κλειστή, για κάποιες μέρες, τις οποίες και αναμένεται να διευκρινίσει ο Δήμος Καλαμάτας. Επίσης θα πρέπει να γίνει ιχνηλάτηση των επαφών της δασκάλας, ενώ θα χρειαστεί να υποβληθούν σε τεστ και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στο μάθημα χορού, όπως και οι οικογένειές τους, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Να σημειωθεί ότι έγινε ήδη απολύμανση στους χώρους της Σχολής Χορού, όπως προβλέπεται άλλωστε από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

H ANAKOINΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

“Σας ανακοινώνουμε ότι έπειτα από διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου σήμερα, Τρίτη 27-10-2020, μέλος του προσωπικού της Δημοτικής Σχολής Χορού του Δήμου Καλαμάτας διεγνώσθη θετικό στον COVID-19. Η σχολή ακολουθεί τις οδηγίες των Αρμόδιων Αρχών παραμένοντας κλειστή. Ο Δήμος Καλαμάτας έχει ήδη προβεί σε απολύμανση όλων των χώρων της σχολής, τηρώντας το πρωτόκολλο διαχείρισης κρουσμάτων του ΕΟΔΥ. Θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την εκ νέου λειτουργία της σχολής”.

Μ.Π.

Κρούσμα κορονοϊού στη Δημοτική Σχολή Χορού Καλαμάτας
To Top