ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Εντατική η 23χρονη-Έκκληση για αίμα

ΜΕ BAΡΙΕΣ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Η ΑΤΥΧΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Σε κρίσιμη κατάσταση βρίσκεται η 23χρονη Βασιλική που τραυματίστηκε πολύ βαριά χθες όταν διέσχιζε τον δρόμο έξω από τη σχολή της στον ΟΑΕΔ και ασυνείδητος οδηγός αυτοκινήτου αφού την τραυμάτησε βαρύτατα την εγκατέλειψε στον δρόμο.

Σε επικοινωνία που είχε το MessiniaLive με τους γιατρούς του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τριπόλεως επιβεβαιώνουν τον βαρύτατο τραυματισμό της κοπέλας, η οποία φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και γι’αυτό χειρουργήθηκε εσπευσμένα χθες. Έχει πολλαπλά κατάγματα στα πόδια της και στη σπονδυλική στήλη. Εκείνο όμως που ανησυχεί ιδιαίτερα τους γιατρούς είναι η συνεχής αιμορραγία, η κοπέλα χάνει αίμα από ένα κάταγμα στην περόνη και μεταγγίζεται συνέχεια, γι’αυτό γίνεται έκκληση από τους γιατρούς και τους δικούς της ανθρώπους, που αγωνιούν για την κρίσιμη κατάστασή της, να δώσουν αίμα στο Νοσοκομείο Καλαμάτας όσοι πολίτες θέλουν να βοηθήσουν. Οι ώρες είναι πολύ δύσκολες για την Βασιλική και οι γιατροί πολύ επιφυλακτικοί καθώς τα επόμενα 24ωρα είναι κρίσιμα και η ίδια δίνει μάχη για τη ζωή της.

Στο μεταξύ, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί ο ασυνείδητος και αδίστακτος οδηγός που εγκατέλειψε την άτυχη Βασιλική αιμόφυρτη και βαρύτατα χτυπημένη στο δρόμο. Ήδη συγκεντρώνουν μαρτυρίες αλλά και ό,τι υλικό υπάρχει από κάμερες παρακείμενων καταστημάτων προκειμένου να προσδιορίσουν τις συνθήκες του σοβαρού τροχαίου ατυχήματος και της εγκατάλειψης, και να εντοπιστεί ο ασυνείδητος οδηγός. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα FORD FIESTA ΑΣΗΜΙ.

Μ.Π.

AIMOΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Στην Εντατική η 23χρονη-Έκκληση για αίμα
To Top