Αθλητισμός

Κούτρης: “Χτίζουμε μια ομάδα που θα ευχαριστιέται το παιχνίδι”

Ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ Kalamata BC, Αντώνης Κούτρης έκανε την ακόλουθη δήλωση, σχετικά με την πρόσφατη κλήρωση των εθνικών κατηγοριών και την επικείμενη νέα συμμετοχή της Καλαματιανής ομάδας στη Γ’ Εθνική, αγωνιζόμενη στον πρώτο όμιλο.
«Σε ένα πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών, σημασία έχει η σταθερότητα, η συγκέντρωση, η υπομονή και σίγουρα η αντιμετώπιση των καταστάσεων που προέρχονται από ένα σερί, είτε μιλάμε για θετικά είτε για αρνητικά αποτελέσματα.
Η πρεμιέρα για εμάς, θα είναι σε κάθε περίπτωση μια γιορτή. Το γήπεδο θέλουμε και είμαστε σίγουροι πως θα είναι γεμάτο από τους φιλάθλους μας. Ξέρουμε, άλλωστε, ότι δημιουργούν πάντα μία υπέροχη ατμόσφαιρα και αποτελούν μια σπουδαία «ώθηση» για την ομάδα μας, στην προσπάθεια που κάνει για να πετυχαίνει τους στόχους της.
Αυτό που έχουμε σκοπό φέτος στην Kalamata BC, είναι να ευχαριστηθούμε αρχικά το παιχνίδι, «χτίζοντας» μία ομάδα με ένα «κράμα» ενέργειας, αθλητικότητας και ώριμης αντιμετώπισης των καταστάσεων, που θα φέρνει το κάθε ματς».

Κούτρης: “Χτίζουμε μια ομάδα που θα ευχαριστιέται το παιχνίδι”
To Top