ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουτίβας: “Ζητώ δημόσια συγγνώμη-Λυπάμαι που μια διένεξη έλαβε εξωπραγματικές διαστάσεις από την αντιπολίτευση”

Δημόσια συγγνώμη ζητά ο αντιδήμαρχος Ηλίας Κουτίβας από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Καλαμάτας για την "απρόκλητη από μέρους του" συμπεριφορά, όπως χαρακτηριστικά είπε, "λόγω και του φόρτου εργασίας και της έντασης της στιγμής". Σε ανάρτησή του στο facebook ο αντιδήμαρχος, ζητά δημοσίως συγγνώμη για την αναστάστωση που επέφερε η συμπεριφορά του, και καταφέρεται κατά της αντιπολίτευσης, που, όπως λέει, έσπευσε να υιοθετήσει άκριτα φήμες και να δώσει εξωπραγματικές διαστάσεις στη διένεξη που είχε προηγηθεί.

"Αναγνώρισα το λάθος μου και ζήτησα συγγνώμη"

Αναλυτικά η δήλωση του αντιδημάρχου Ηλία Κουτίβα

"Με αφορμή τα όσα ακούστηκαν τις προηγούμενες ημέρες και με αφορούν δηλώνω τα εξής:

Πρόκειται για μια διένεξη, μια απρόκλητη από μέρους μου συμπεριφορά, που συνέβη λόγω και του φόρτου εργασίας και της έντασης της στιγμής με τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Καθαριότητας.

Αναγνώρισα το λάθος μου και άμεσα ζήτησα συγγνώμη. Όλοι είμαστε συνεργάτες και πάνω απ' όλα υπηρετούμε τον Δήμο μας.

Λυπάμαι που μια διένεξη έλαβε εξωπραγματικές διαστάσεις από την αντιπολίτευση, που έσπευσε να υιοθετήσει άκριτα τις φήμες και τα σενάρια που κυκλοφόρησαν.

Σέβομαι το έργο των ανθρώπων της Καθαριότητας, που δίνουν καθημερινό αγώνα για να είναι η πόλη μας καθαρή, με ωράρια από τα ξημερώματα. Πόστο που υπηρέτησα πολιτικά και γνωρίζω καλά τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες της δουλειάς.
Έχουμε καθήκον από τη θέση που μας έταξαν οι πολίτες να ανταποκρινόμαστε με ευσυνειδησία και ταπεινότητα στο έργο που μας ανατέθηκε από τον Δήμαρχό μας για το καλό της πόλης μας.
Δεν χωρούν εγωισμοί, ούτε εντάσεις, αφού ο στόχος μας είναι κοινός. Να συνεργαστούμε προς όφελος των δημοτών μας και του Δήμου μας.
Λυπάμαι που άθελά μου προκάλεσα αναστάτωση, και ζητώ και πάλι δημόσια συγγνώμη. Λυπάμαι όμως και για την αντιπολίτευση που έσπευσε να εκμεταλλευτεί πολιτικά το γεγονός, με μόνο στόχο να πλήξει τον Δήμαρχό μας, Θανάση Βασιλόπουλο!", καταλήγει η σχετική δήλωση του Ηλία Κουτίβα.

Δημοφιλέστερα

To Top