ΕΥ ΖΗΝ

Κούλουμα και αερόστατα το απόγευμα στη Ράχη!

ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΘΙΜΟ ΜΕ ΤΑ ΑΕΡΟΣΤΑΤΑ ΑΝΑΒΙΩΝΕΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΡΑΧΗ

Από τις 6 το απόγευμα και μετά έχει προγραμματίσει ο Δήμος Καλαμάτας αλλά και οι κάτοικοι και επαγγελματίες της Ράχης να γιορτάσουν απόψε τα κούλουμα, το τέλος της Αποκριάς και την έναρξη της Σαρακοστής με νηστίσιμο τραπέζι στην Αγίας Λαύρας και Μετσόβου. Η γραφική γειτονιά ζωντανεύει μπροστά από τον φούρνο του Παναγιώτη Μπαρνασσά, με τον ίδιο να προσφέρει σε αφθονία τις παραδοσιακές λαγάνες και άλλα εδέσματα ζεστά ζεστά από τον φούρνο του!

ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!

Σε αφθονία τα παραδοσιακά σαρακοστιανά εδέσματα, γίγαντες φούρνου, λαγάνες, ταραμοσαλάτες, χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι και καλαμαράκια προσφέρονται δωρεάν με κρασί σε όσους επισκεφτούν τη Ράχη.

Η ατμόσφαιρα είναι οικογενειακή, με το όλο σκηνικό να θυμίζει την Καλαμάτα σε προηγούμενες δεκαετίες, καθώς μια μεγάλη τραπεζαρία στήνεται στον δρόμο με τον κόσμο που συμμετέχει να γίνεται μια παρέα και συνοδεία ζωντανής μουσικής να διασκεδάζουν.

Εκεί γύρω στις 7 πετάνε και τα αυτοσχέδια αερόστατα, όπως κάθε χρόνο, παρουσία πλήθους κόσμου μικρών και μεγάλων, που απολαμβάνουν το εντυπωσιακό θέαμα με τα υπερμεγέθη αερόστατα.

Κούλουμα και αερόστατα το απόγευμα στη Ράχη!
To Top