ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουλιέρης: Συγκινητικό μήνυμα μέσα από τις στάχτες – Η νέα διαδρομή ήδη ξεκίνησε!

Με μια συγκινητική ανάρτηση στην σελίδα της επιχείρησης που υπέστη ένα μεγάλο πλήγμα από την καταστροφική πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ της Υπαπαντής, η επιχείρηση στέλνει μήνυμα ανασύνταξης και νέου ξεκινήματος, αφού ευτυχώς, δεν υπήρχαν άλλες απώλειες, πέρα των υλικών.

4η μέρα: χθες έφυγε η πυροσβεστική. Τρεις μέρες καιγόμουν και τους έβλεπα προσπαθούσαν, προσπαθούσαν να με βοηθήσουν, τους ευχαριστώ !
Τώρα με αδειάζουν με μπουλντόζες, δεν φτιάχτηκα για να με αδειάζουν έτσι, το ξέρω , το βλέπω στα μάτια όλων που με κοιτούν με δάκρυα στα μάτια.

Το βλέπω στα μάτια του κυρ Ηλία, μακάρι να είχα φωνή να του πω μην κλαις , από σίδερα είμαι, φτιάξε με ξανά, καλύτερο και μεγαλύτερο, αφού το ξέρω μπορείς .
Το είδα ότι μπορείς στα μάτια όλων αυτών που ήρθαν από όλη την Ελλάδα, το προσωπικό σου, τους πελάτες, τους φίλους, τους περαστικούς.
Το είδα στα μάτια των παιδιών σου.
Μην στεναχωριέσαι όμως, αυτή τη φορά μόνο την καθοδήγηση σου θέλουν μόνο και θα με γιατρέψουν αυτά, το ξέρω κυρ Ηλία.

Τέλος , θέλω να σας δηλώσω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για δυο λόγους.
Πρώτον σας βλέπω όλους με δάκρυα στα μάτια, είστε βλάκες, κοιταχτειτε , είστε όλοι εδώ , μαζί ζωντανοί και ενωμένοι .
Δεύτερον, θέλω να ευχαριστήσω αυτόν που καταφερε να βγάλει έξω το φίλο μου, τον σκύλο Ερμή. Αυτός 5 χρόνια τώρα είναι κάθε μέρα δίπλα μου, πρωί βράδυ , τα λέμε εμείς να ξέρετε , έχουμε δικιά μας φωνή !
Τον είδα, ήταν σαν χαμένος, στην αρχή μόνο, αλλά του είπα να μην σταματήσει να έχει κουνάει την ουρά του κ να παίζει όταν τους βλέπει. Αυτό κάνει και τους βλέπω, χαμογελούν. Πως ένα ζώο μερικές φορές είναι πιο έξυπνο από εσας τους ανθρώπους .
Ήδη ξεκίνησε ο κυρ Ηλίας, πουλάει γάλα από χθες , όπως όταν ξεκίνησε πριν 27 χρόνια , θα φέρει κι αλλά, τον ξέρω εγώ τον κυρ Ηλία δεν κάθεται ήσυχος.
Δώστε του την βοήθεια σας, δεν θα σας στη ζητήσει, είναι περήφανος, ένα άγγιγμα στο χέρι, φτάνει, ξέρει αυτός .
Θα σας γράψω σε λίγες εβδομάδες που θα είμαι καινούργιος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ POST

4η μέρα : χθες έφυγε η πυροσβεστική . Τρεις μέρες καιγομουν και τους έβλεπα προσπαθούσαν, προσπαθούσαν να με βοηθήσουν ,…

Δημοσιεύτηκε από Κουλιέρης ΑΕ στις Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020

Κουλιέρης: Συγκινητικό μήνυμα μέσα από τις στάχτες – Η νέα διαδρομή ήδη ξεκίνησε!
To Top