ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουκούτσης: “Έχουμε αξιοπρέπεια και δεν συμβιβαζόμαστε”

ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΜΕ ΑΙΧΜΗΡΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΩΝ – ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ

Αγχωμένος ανέβηκε στο πάνελ να μιλήσει απόψε ο βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Κουκούτσης παρά το γεγονός ότι όπως δήλωσε ο ίδιος έχει κάνει περισσότερες από 100 ομιλίες από το βήμα της Βουλής, “γιατί σήμερα απευθύνομαι σε ανθρώπους που δεν έχουν κερί στα αυτιά, είναι άνθρωποι που με νιώθουν, με ξέρουν και με καταλαβαίνουν”.

Για το εκλογικό γραφείο που εγκαινιάστηκε επίσημα με αγιασμό από τον Πρωτοσύγκελο της ΙΜ Μεσσηνίας π.Φίλιππο, δήλωσε ότι “είναι ένας τόπος φτιαγμένος από αγάπη, με μεράκι και θα είναι η στέγη του συνδυασμού για τους επόμενους μήνες”.

“Κατεβαίνω στις αυτοδιοικητικές εκλογές που είναι δύσκολες, γιατί η τοπική αυτοδιοίκηση είναι και πρέπει να είναι ο στυλοβάτης της παραπαίουσας κοινωνίας μας” δήλωσε ο Δημήτρης Κουκούτσης.
Οφείλει να σταθεί δίπλα στους πολίτες δίπλα στα καθημερινά προβλήματα και ότι εμείς οι ίδιοι πρέπει να να συγκροτήσουμε τις δυνάμεις μας

To Top