ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουκούτσης: Έχουμε 1 εκατ. ευρώ διαθέσιμα και δεν μπορούμε να είμαστε ανταποδοτικοί

“Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ – ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ”

Απολογισμό πεπραγμένων έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υδρευσης Δήμων Καλαμάτας – Μεσσήνης και Κοινοτήτων Δημήτρης Κουκούτσης, με τη συμπλήρωση ενός χρόνου δημοτικής θητείας. Ο κ. Κουκούτσης χαρακτήρισε τεράστιο έργο τον νέο αγωγό μεταφοράς νερού Φ800 από τις πηγές Πηδήματος, λέγοντας πως θα λύσει αρκετά προβλήματα και θα ξεκινήσει στις αρχές του 2021.

Έναν δύσκολο χειμώνα έχουμε μπροστά μας αν συνεχιστεί η ανομβρία.

“Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος και θα έχουμε ανομβρία, ενώ είναι άριστη η ποιότητα του νερού που διαχειριζόμαστε από ανεξάρτητη επιστημονική αρχή.
Φέτος δυσκολευτήκαμε για ένα τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου για την επάρκεια νερού, όταν η πόλη ξεπέρασε τις 35.000 κυβικά σε μια ημέρα! Έχουμε οικονομική αυτάρκεια και στο ταμείο μας υπάρχει 1 εκ. ευρώ και αδυνατούμε να είμαστε ανταποδοτικοί”.
Σχετικά με τα χρέη που υπήρχαν από τους Δήμους, είπε πως ρυθμίστηκαν.
Σχετικά με την κριτική που δέχτηκε από την βλάβη που έγινε στον αγωγό, είπε πως “έγινε και για πολιτικούς λόγους” και ολοκλήρωσε την απάντησή του με το “Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι”.

To Top