Επί Σκηνής

“Kουκλέϊκα”: Η θεατρική Ομάδα του Δημοτικού Λεΐκων στο 2ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου

Η θεατρική ομάδα του Δημοτικού Σχολείου Λεΐκων στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την Πειραματική Σκηνή Καλαμάτας στηρίζει και συμμετέχει στη διοργάνωση του 2ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου που πραγματοποιείται στην πόλη μας από τις 7 έως τις 13 Μαΐου.

Όπως μας ενημερώνει ο διευθυντής του Δημοτικού Λεϊκων, η Θεατρική Ομάδα του Σχολείου εκθέτει στον χώρο του αμφιθεάτρου της Φιλαρμονικής τις κούκλες από ανακυκλώσιμα υλικά και ντενεκεδάκια που φτιάχτηκαν από την ομάδα κατά το σχολικό έτος 2017-18 για την παράσταση «Ντενεκεδούπολη».

Στη συνέχεια το Σάββατο, στις 12 Μαΐου, μαθητές του σχολείου θα ζωντανέψουν τις κούκλες αυτές και θα τις εντάξουν μαζί με το «ιππικό της Α΄και Β΄ τάξεων – κούκλες/αλογάκια» στη «Μουσική παρέλαση με γιγαντόκουκλες» στο Θέατρο δρόμου που θα διοργανωθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ.

“Νιώθουμε ότι αυτή η συνάντηση αποτελεί μια πολύ σημαντική εμπειρία για όλους τους μικρούς και μεγάλους που αγαπούν και εκφράζονται με αυτόν το μοναδικό τρόπο επικοινωνίας και τέχνης. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές του φεστιβάλ για αυτές τις όμορφες στιγμές”, επισημαίνει ο Διευθυντής του Σχολείου Σταματόπουλος Δημήτρης.

“Kουκλέϊκα”: Η θεατρική Ομάδα του Δημοτικού Λεΐκων στο 2ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου
To Top