Μουσική

Ο Κώστας Καραφώτης στην 18η Γιορτή Σύκου στον Πολύλοφο στις 18 Αυγούστου

Ο Κώστας Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου θα αναλάβουν φέτος την διασκέδαση των επισκεπτών

Απόψε το βράδυ, στις 21:00, στον Πολύλοφο, θα πραγματοποιηθεί η 18η Γιορτή Σύκου από τον Μορφωτικό Σύλλογο Πολυλόφου Μεσσηνίας.

Φέτος το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Γιορτής Σύκου περιλαμβάνει μουσικές και τραγούδια από τον Κώστα Καραφώτη, τη Ζωή Παπαδοπούλου και την ορχήστρα τους.

Θα λειτουργήσει επίσης πλούσιος μπουφές γλυκών με σύκο.

Για την πρόσβαση του κοινού στο χώρο της Γιορτής Σύκου θα φροντίσει προσωπικό που θα κατευθύνει τους οδηγούς για τη στάθμευση των αυτοκινήτων τους.

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Πολυλόφου απευθύνει κάλεσμα σε όλο τον κόσμο και τους επισκέπτες της Μεσσηνίας να προσέλθουν στη Γιορτή Σύκου, να τιμήσουμε αυτόν τον εκλεκτό καρπό και ιδιαίτερα τους παραγωγούς του και να διασκεδάσουμε με ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα.

Καλή αντάμωση στην 18η Γιορτή Σύκου στον Πολύλοφο.

Μετά από τις δύο πρώτες επιτυχημένες εκδηλώσεις που έχει διοργανώσει ο Μορφωτικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Πολυλόφου, τόσο στο ξενοδοχείο Εlite με καλεσμένο τον Ηλία Μαμαλάκη, όσο και στο χωριό στις 3/8, αποτελούν προάγγελο μίας ακόμη επιτυχημένης εκδήλωσης, που για άλλη μία χρονιά θα συγκεντρώσει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών!

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21:00 στον Πολύλοφο απόψε στις 21:00, Κυριακή 18 Αυγούστου!

Ο Κώστας Καραφώτης στην 18η Γιορτή Σύκου στον Πολύλοφο στις 18 Αυγούστου
To Top