ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Κώστας Αθανασόπουλος νέος πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ

Διαδέχεται τον Δήμαρχο Καλαμάτας και μέχρι πρότινος και πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, ο δημοτικός Σύμβουλος και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, Κώστας Αθανασόπουλος. Τα παραπάνω ανακοίνωσε λίγο νωρίτερα-παρουσία του Κώστα Αθανασόπουλου-ο ίδιος ο Δήμαρχος Καλαμάτας. Η ΔΕΥΑΚ υλοποιεί ένα επιχειρησιακό πρόγραμμα που  σε βάθος τετραετίας  ξεπερνάει τα 60 εκατομμύρια ευρώ“, δήλωσε ο Δήμαρχος Καλαμάτας. Χαρακτήρισε τον Κώστα Αθανασόπουλο ως εργατικό, έντιμο, που θέλει να προσφέρει, και του ευχήθηκε καλή επιτυχία, συμπληρώνοντας ότι το έργο είναι πολύ δύσκολο.

Να σημειωθεί ότι ο Κώστας Αθανασόπουλος έχει και παλαιότερα διατελέσει πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ. “Έχω υπηρετήσει τη ΔΕΥΑΚ ως μέλος του ΔΣ 8 τετραετίες, και αυτή θα είναι η τρίτη μου θητεία ως πρόεδρος”, δήλωσε από την πλευρά του ο Κώστας Αθανασόπουλος, ευχαριστώντας τον δήμαρχο για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του. Ο ίδιος χαρακτήρισε τον εαυτό του ως “θιασώτη της διαφάνειας και της καλής ποιότητας των έργων”. 

Όπως διευκρινίστηκε από τον Δήμαρχο, ο Κώστας Αθανασόπουλος θα παραμείνει για ένα μικρό χρονικό διάστημα στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο, καθώς είναι σε φάση υλοποίησης τρία σημαντικά έργα, και στη συνέχεια θα αντικατασταθεί.

 

To Top